Hilal Çanta 30101 - Joy'S Cool Beslenme Çantası-1 #30283473 | CarrefourSA
Marka: HILAL CANTA

Hilal Çanta 30101 - Joy'S Cool Beslenme Çantası-1

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30101 - Joy'S Cool Beslenme Çantası-1

Çocuklarınızın her zaman ev yapımı, sağlıklı yiyecekler tüketmesini istiyorsanız yapmanız gereken ilk şey ona zevkle ve konforla taşıyabileceği bir beslenme çantası almak olmalı. İşte bu noktada aradığınız her şeyi bulabileceğiniz ürünse Joy'S Cool Beslenme Çantası!

Kaliteli kumaşın üzerine parlak kanat desenleri işlenerek harika bir görüntüye kavuşturulan Joy'S Cool Beslenme Çantası, miniklerin yemeğini en iyi şekilde muhafaza eder. Sıvı geçirmeyen özel kumaş ve astar yapısı, çanta taşınırken yaşanabilecek kazaları önler. Sağlam fermuarı ile rahatlıkla açılıp kapanabilen Joy'S Cool Beslenme Çantası'nın iç hacmi de oldukça geniş. Hem elle tutma yeri hem de omuzda taşıma imkanı sunan askısı sayesinde çocuklara konfor sunar. Çocukların sağlığı göz önüne alınarak tasarlanan Joy'S Cool Beslenme Çantası'nın üretiminde kullanılan malzemeler zararlı kimyasal içermez. 

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine axess karta en fazla 4 taksit diğer bankalar için en fazla 2 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız