Hobby Şampuan Gül Özlü 600 ml #30095497 | CarrefourSA
Marka: HOBBY

Hobby Şampuan Gül Özlü 600 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Hobby Şampuan Gül Özlü 600 ml

Günlük vücut ve saç bakımımız hepimiz için oldukça önemlidir. Özellikle saç bakımı zorlu bir süreçtir. Saç tipi, saç derisi tipi ve uzunluğu gibi birçok faktör var. Bakımınız için önem arz etmektedir. Hobby şampuan gül özlü 600 ml saçlarınıza yoğun bakım yaparken onlara gür ve parlak bir görünüm sağlayacaktır.

Hobby şampuan gül özlü 600 ml saç derisine en yoğun ve doğru bakımı yaparak aslında dpten uca kadar sağlığını sağlayacak olan bir formüle sahiptir. Yepyeni gül özlü kokusu ile banyolarınız gül bahçesine dönecek ve hem saçlarınızı hem de sizi gül kokusu sayesinde ferahlatacaktır. Gür ve parlak saçlarınız hasarlı bölgeler onarıldıktan sonra kendisini gösterecek ve kepek sorunu yaşamadığınız bir güzellik sağlayacaktır. Hobby marka gül özlü şampuanınız ile uzun süre kalıcı olacak olan gül kokulu ve dikkat çeken saçlara kavuşabilrsiniz.

CarrefourSA mağazalarında kendi ürünleri olan Hobby ürünlerine kolaylıkla ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında kişisel bakım bölümünde bulunan klasik / aile şampuanları reyonunda Hobby marka gül özlü şampuan ürününe kolaylıkla ulaşabilir ve en uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız