Kuruyemiş Çeşitleri | CarrefourSA

Ara öğün ve atıştırmalık olarak tercih edilen kuruyemiş ürünleri hem paketli olarak hem de kilo ile satılabiliyor. Leblebi, ceviz, fındık, fıstık, mısır gibi yemişlerin bulunduğu ürünler arasında vişne, erik, yabanmersini gibi meyve kuruları da yer alıyor. Kokteyl halinde karıştırılan paketlerin de bulunabildiği ürünler, tek olarak da tüketilebiliyor.

Kan şekerini dengelemek için gün içinde sıklıkla yenebilen atıştırmalık ürünler kek ve hamur işlerinin içine de konulabiliyor. Yoğurt, süt, müsli gibi yiyeceklerle karıştırılarak yenebilen ürünler, tuzlu, tuzsuz, baharatlı ve baharatsız çeşitleriyle kullanıcılara sunuluyor. Diyet için üretilen özel yemişler ise yağsız ve tuzsuz olarak üretiliyor. Kilo kontrolündeki tüketiciler diyet için tavsiye edilen kuru meyve ve yemişlerden tercih edebiliyor. Ayçekirdeği, kabak çekirdeği gibi klasik ürünlerin de yer aldığı çeşitler arasında, patlamış mısır çeşitleri de kendine yer buluyor. Ramazanda sıklıkla tüketilen hurma çeşitleri de reyonlarda bulunabiliyor. Ürünlerin farklı ebatlardaki paketleri kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Siz de CarrefourSA ürün çeşitlerinden dilediğinizi seçerek, mutfaklarınıza lezzetli ara öğünler, atıştırmalıklar getirebilir, çantada taşınan küçük boy paketler ile günün her anında atıştırmalıklarınızı yanınızda taşıyabilirsiniz. Çerez, çikolata ve bisküvi kategorisinden dilediğiniz ürünleri sepetinize ekleyebilirsiniz.

Devamını Göster