Koska Kakaolu Helva 1 kg Paket #30073032 | CarrefourSA
Marka: KOSKA

Koska Kakaolu Helva 1 kg Paket

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Koska Kakaolu Helva 1 kg Paket

En sağlıklı tatlı türlerinden biri olan helva, Koska Kakaolu Helva 1 kg Paket ile özel bir çeşit olarak sofralara sağlıklı tatlı lezzetini getiriyor. Bir kilogramlık paketinde ve sağlıklı ambalajında tüketiciye sunuluyor. Raf ömrünü uzatmak amacı ile içerisinde herhangi bir koruyucu ya da katkı maddesi barındırmıyor. Renk verici içermiyor. Klasik ve geleneksel helva lezzetine kakaonun egzotik tadı katılarak üretiliyor. Kakaolu helva, susamın besleyici özellikleri ile zengin besin değerleri içeriyor.
CarrefourSA bünyesinde Tahin, Pekmez, Helva reyonunda satışa sunulan kakaolu helva sağlıklı bir şekilde tatlı yeme imkanı tanıyor. Tatlı ihtiyacını en doğru besin değerleri ile karşılıyor. Protein ve vitamin ihtiva ediyor. Helvanın kakaolu çeşidi ile siz de sofralarınıza, yemek sonralarına çok özel bir çeşni katabilirsiniz. Ürünü zevkle yiyebileceğiniz gibi aile üyelerinize de güvenle, içiniz rahat olarak yedirebilirsiniz. Ara öğünlerde keyifli atıştırmalıkları ürünle hazırlayabilirsiniz. Ürünü ailenizdeki yaşlı fertlere ve çocuklarınıza sunabilirsiniz. Dilimler halinde evinize gelen konuklara ikram edebilirsiniz.
Asırlardan süzülen geleneğin en sevilen yiyeceklerinden helvanın tadını çıkarmak için ürünü hemen sepetinize ekleyip kolayca satın alabilirsiniz..
Ürün Kodu: 3434

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız