Kotex Ultra İkili Paket Gece 12'li #30049846 | CarrefourSA
Marka: KOTEX

Kotex Ultra İkili Paket Gece 12'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Kotex Ultra İkili Paket Gece 12'li kişisel bakım, makyaj ürünleri arasındaki bayan ped hijyen ürünlerinden ultra pedler kategorisinde sizlere sunulmaktadır. Ekonomik alışverişler için 12li olarak sunulan paketi tercih edebilirsiniz. Ultra kanatları sayesinde oldukça güvende hissedeceksiniz. Pamuksu üst yüzeyi ve ipeksi dokusu ile cildinize yumuşaklık sağlar. Hızlı emici özelliği vardır. Koruma kanalları sayesinde üstün koruma sağlamaktadır. Geliştirilmiş kanatları ve ergonomik tasarımı sayesinde çamaşırınıza kusursuz uyum sağlayacak. Özel günleri yoğun geçirenlerin vazgeçilmezidir. Rahatsızlık hissi yaratmaz. Ekonomik pakete CarrefourSA reyonlarından ulaşabilirsiniz.

Kotex Ultra İkili Paket Gece 12'lipamuksu dokusuyla rahatlık sağlar. En yoğun gün ve geceler için tercih edebilirsiniz. Sızıntıyı önleyen kanalları sayesinde konforlu ve güvende olacaksınız. Geniş yapısı ekstra rahatlık sağlamaktadır. Gün boyu koruma sağlar. Kokuyu hapseder. Cildi tahriş etmez ve sıvıyı emici özelliği sayesinde rahatlık ve kuruluk hissi verir. Kullanımı oldukça kolaydır. Pedi sarılı ambalajından çıkararak yapışkan yüzeyini çamaşırınıza tutturduktan sonra kanatlarını çamaşırınızın altına kıvırın. Kullanılmış olan pedi çöpe atmalısınız. Değişimi gerekliliğe göre gerçekleştirmelisiniz. 3-4 saatte bir değiştirilmesi tavsiye edilir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız