Kurban 2024 | CarrefourSA
text.skipToContent text.skipToNavigation

KURBANDA DOĞRU ADRES Siparişinizi verin, vade farksız 6 taksit fırsatı ile kapınıza ücretsiz teslim edelim.

  • Küçükbaş Kurban Paketi (Karaman)
  • Küçükbaş Kurban Paketi (Kıvırcık)
  • 4.Gün Büyükbaş Kurbanlık 1/7 Paketi
*Kurumlara bağış fiyatı,bayramın 3.Günü kesim yapılması ve kurumlara tek seferde nakliye edilmesi dolayısı ile kurban paket fiyatlarından farklıdır.

Sipariş ve Teslimat Seçenekleri

  • 1

    Ücretsiz Teslimat ile Size Getirelim *

    Web sitemizden ve mobil uygulamamızdan vereceğiniz siparişlerinizi İstanbul, Bursa, Sakarya, İzmit, Tekirdağ, Ankara, Eskişehir, Samsun, Adana, Antalya, Konya, Mersin, İzmir, Balıkesir, Aydın, Manisa, Çanakkale, Denizli ve Muğla illerinde adresinize ücretsiz getiriyoruz.

    Kurbanlığı Seç

    Bu özellik sadece belirtilen illerde seçili mağazalarda geçerlidir.

  • 2

    İnternetten Sipariş Verin Mağazamızdan Alın

    Web sitemizden ve mobil uygulamamızdan mağaza seçerek siparişinizi verebilir ve seçeceğiniz gün ve zamanda mağazamıza giderek teslim alabilirsiniz.

    Kurbanlığı Seç
  • 3

    Bağış Seçenekleri

    Web sitemizden, mobil uygulamamızdan ya da mağazalarımızdan bir çok kuruma kurban bağışı yapabilirsiniz. Kurumlar hakkında bilgilere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

    Kurbanlığı Seç
  • 4

    Mağazalarımızdan Sipariş

    Mağazalarımızda bulunan kurbanlık koli satış masalarından kurban siparişi verip, ödemenizi kasadan yaparak kolinizi belirtilecek tarihlerde mağazalarımızdan alabilirsiniz.

Kurbanımı Neden CarrefourSA’dan Almalıyım

Kurbanımı Neden CarrefourSA’dan Almalıyım Kurbanımı Neden CarrefourSA’dan Almalıyım

Kurban Bağışı Hakkında

CarrefourSA’lardan, Carrefoursa.com’dan veya CarrefourSA Online Market uygulamasından kurban bağışı yapabilirsiniz. Yurt dışından yapılacak kurban bağışları Carrefoursa.com’dan yapılabilir ve kurban alan kişi adına bağışlanabilir.

Kurban Bağışı Kurban Bağışı

Sıkça Sorulan Sorular

Online hizmet verdiğimiz şehirlerde carrefoursa.com üzerinden kredi kartı ile ya da mağazalarımızı ziyaret ederek kurban alışveriş işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Diyanet İşleri Başkanlığı Fetvası bulunmaktadır.

Aşağıda belirtilen bilgi dahilinde ilgili banka kartları ile işlem gerçekleştirebilirsiniz.

Vade farksız Akbank, Garanti, İşbank , Finansbank , Halkbank ve Ziraat bankası 2 taksit , Yapı kredi bankası 6 taksit

Kurumsal kart ve hediye çeki kurbanda geçerli değildir. Puan ile kurban satın alınmaz.

• Türk Kızılay
• Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği
• Türkiye Harp Malülü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği
• İstanbul Zihinsel Engelliler için Eğitim ve Dayanışma Vakfı
• Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği
• Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı
• Kanserli Çocuklara Umut Vakfı

Mağazadan verilen siparişler adrese teslim edilememektedir. Bunun için online hizmet verdiğimiz şehirlerde carrefoursa.com üzerinden kredi kartı ile sipariş verebilirsiniz.

Hangi mağazadan sipariş verdiyseniz kolinizi o mağazadan teslim alabilirsiniz.

Afyonkarahisar ve Aydın şehirlerinde yetişmektedir.

Aşı ve sağlık kontrolleri resmi veteriner hekim tarafından yapılmaktadır. Kontrol esnasında koruyucu aşılama ve bağışıklık süreleri özellikle dikkate alınmaktadır. Kulak küpe numaraları üzerinden de online sistem ile takibi Tarım ve Orman Bakanlığı’nca yapılmaktadır. Kurbanlık vasfına erişmiş hayvanların sevkine resmi veteriner hekimler onay vermekte, sevk edilen noktadaki veteriner hekimler de resmi evrak üzerinden kontrollerini sağlamaktadır.

%100 yerli besi kurbanlıklar, CarrefourSA bünyesindeki veteriner hekimlerimizin kontrolü ve gözetimi altında kesilir. Bu sayede hayvanlardan insanlara geçebilen tüberküloz, şarbon, brusella gibi bakteriyel, viral ve paraziter hastalıklardan korunma sağlanır.

Canlı kurban organizasyonunda veteriner hekim raporuna alım yapılan mağazadan, koli kurban organizasyonunda ise 444 10 00 numaralı çağrı merkezimiz kanalı ile genel merkezimizden talep edebilirsiniz.

Kesim, belirlenmiş uygun ve hijyenik ortamlarda, uzman kişiler tarafından yapılmaktadır. Canlı hayvan muayenesi, kesim sonrası karkas ve sakatat kontrolleri veteriner hekimler tarafından yapılmaktadır. Sakatatlar, kesim sırasında temiz bir şekilde çıkarılarak, etlerden ayrı ortamda muhafaza edilmektedir. Kurban etlerinizin, kesim sonrasından size teslim edilene kadarki tüm süreçlerinde soğuk zincir korunmaktadır. Tüm alanların, temizlik ve dezenfeksiyon işlemleri Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı kimyasallarla yapılmaktadır.

Kurbanlıklarımız %100 yerli besidir. Veteriner sağlık raporları bulunmaktadır.

Evet, küpe numaralarını bayram yoğunluğumuz sonrası paylaşıyoruz.

Küçükbaş Kurbanlık Paketi Karaman(Sakatat Dahil Yaklaşık 12-16 Kg)

Küçükbaş Kurbanlık Paketi Kıvırcık (Sakatat Dahil Yaklaşık 16-20 Kg)

Büyükbaş Kurbanlık 1/7 Paketi (Sakatat Dahil Yaklaşık 20-24 Kg)

Aydın ve Afyonkarahisar şehirlerinde olacaktır.

Satın aldığınız andan itibaren vekalet vermiş sayılmaktasınız.

Canlı yayın veya video paylaşımı yapılmamaktadır.

Canlı kurbanda bu mümkün fakat koli kurbanda bilgi güvenliği açısından müşterilerimizin bilgileri birbirleri ile paylaşılamamaktadır.

Büyükbaş bir kurbandan çıkan tüm etler 7 eşit şekilde bölünerek pay ediliyor.

Küçük baş kurbanlıklarda dini vecibelere göre hisse uygulaması olmamaktadır.

Büyükbaş Kurbanlık Hisse payı sakatat dahil yaklaşık 20-24 kg’dır. Koli içerisinde bir kurbanlık dananın kesilip kemiksiz hale getirilmesinden sonra, 1/7 oranında eşit hissesi ve sakatatları (karaciğer, böbrek ve yürek) bulunur.

Koli ağırlığı kemikli olarak sakatat dahil satın aldığınız kurban paketine göre yaklaşık 12-16 kg veya yaklaşık 16-20 kg olarak teslim edilecektir.

Büyükbaş: Koli içeriği bir kurbanlık dananın kesilip kemiksiz hale getirilmesinden sonra, 1/7 oranında eşit hissesinden oluşur. 1/7 oranında kemiksiz et, yağ ve sakatat (karaciğer, böbrek ve yürek) bulunur. Küçükbaş: Koli içerisinde kıvırcık kurban gövdesine ait 2 adet kol, 1 adet gerdan, 2 adet yarım kafes, 2 adet but ve sakatatları (karaciğer, böbrek ve yürek) bulunur.

Kurban kesimine din görevlisi, noter ve veteriner hekimler eşliğinde bayramın birinci günü bayram namazından sonra başlanıp, bayramın üçüncü günü gün batımında sonlandırılır.

Şehirlere göre adrese veya mağazadan teslimatlarımız 2.günden başlayarak bazı bölgelerde 3.günden başlamaktadır.

Kişiye özel hazırlanmış olan koliler müşterilerimize teslim edilene kadar 0-4 derecede muhafaza edilip frigolu araçlarla mağazalarımıza ve müşterilerimize transfer edilmektedir. Koli kurban sevkiyatını sağlayan araçların sıcaklık takibi, uzaktan sıcaklık izleme sistemi ile yapılmaktadır. Kurban kolilerin taşındığı araçların temizlik ve dezenfeksiyonu onaylı kimyasallar ile her taşıma öncesinde yapılmaktadır.

Hayır sakatatlar ayrı bir poşette muhafaza edilmektedir.

Büyükbaş dana hissesi kemiksiz etten oluşmaktadır. Küçükbaş kurbanlarda kemikler bulunmaktadır.

Deri, kafa, kemik ve koli içinde yer alan karaciğer, böbrek ve yürek dışındaki diğer sakatatlar bağış yapılmaktadır. Derilerin bağışlandığı Türk Hava Kurumuna ait bağış makbuzu koli kurbanların içerisinde sizlere gönderilmektedir.

Kurbanınızı mağazamızdan teslim aldığınız anda mağazadan ayrılmadan, mağazada kasap reyonu varsa satış belgeniz ile birlikte başvurduğunuzda ücretsiz yaptırabilirsiniz. Kolinizi teslim alıp mağazamızdan ayrıldıktan sonra hijyen koşullarımız gereği daha sonra işlem yapılamamaktadır.

Kolinizi teslim alıp mağazamızdan ayrıldıktan sonra hijyen koşullarımız gereği satın aldığınız mağazamızda veya başka bir mağazamızda işlem yapılamamaktadır.

Adrese teslim koli kurbanlarda parçalama veya ince doğrama işlemleri yapılamamaktadır.

Hijyen koşullarımız gereği kontrolümüz dışında kesilmiş olan kurbanlıklar mağazalarımızda işlenmemektedir.

Satın alınan kurbanlıklar CarrefourSA bünyesinde emanete alınmaktadır.

Kesim sırasında kesim yapacak kasaba verilmektedir.

Evet şu anda kanuni zorunluluk gereği max. 6.999 TL nakit ödeme alabilirsiniz, kalan tutar için kart ile ödeme yapılabilir.

Müşteri sipariş verdikten sonraki 48 saat içinde ‘’ Değerli Müşterimiz Koli Kurban siparişiniz alınmıştır, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.’’ Yukarıdakine benzer bir SMS müşterilerimize ulaştırılacaktır.