LEGAMASTER MÜREKKEP 100ML 2Lİ MAVİ #30308683 | CarrefourSA
Marka: EDDING

LEGAMASTER MÜREKKEP 100ML 2Lİ MAVİ

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Bu ürün Gençay Ofis Kırtasiye tarafından gönderilir.
Tüm Ürünleri Gör
Mağazanın Tüm Ürünleri
Ücretsiz Kargo

Legamaster Beyaz Tahta Murekkebi 100Ml 2 Li

Legamasterin yeni murekkep teknolojisi ile kullan-at tahta kalemi devri sona eriyor. Okullarda beyaz tahta donemine gecilmesiyle birlikte kullanılmaya başlanılan murekkepli kalemler kullanım acısından kolaylık saglasa da bazen maliyetli hale gelebiliyor. Tek seferlik kullanılan ve daha sonrasında cope atılan kalemler pratiklik saglasa da butce acısından uzun vadede kurumlara zararlı bir tablo cıkarıyor. Legamaster de bu durumu tersine cevirmek, yeni nesil tahta kalemlerini tebeşirden daha ekonomik hale getirmek icin yeni teknoloji geliştiriyor. Kullan-at kalemler yerine kullanacagınız doldurulabilir kalemler icin geliştirdigi yeni nesil murekkep ile tek bir kalemin defalarca kullanılabilmesine olanak saglıyor. Boylelikle hem butceniz hem de doga daha az zarar goruyor.



Beyaz yazı tahtalarında en cok tercih edilen renklerden biri olan mavi, Legamaster ile daha canlı ve daha kalıcı bir yazı deneyimini sizlere yaşatıyor.

Doldurulabilir mavi murekkep, kaleminizin orijinal murekkebini sizlere aratmıyor hatta daha iyi bir performans sergiliyor.

Legamaster Beyaz Yazı Tahtası Kalemi Yedek Murekkebi 1199 100 ml Mavi tekrar doldurulabilir teknolojisiyle fiyat olarak da daha uyguna geliyor.



Yazı Tahtası Kaleminde Legamaster Avantajları

100 ml, Mavi renktedir.

Damlalıgı sayesinde hassas doluma olanak tanır.

Doldurulabilir butun kalemlerle uyumludur.

Rahatsız etmeyen, hafif kokudadır.

Cap of ink teknolojisi sayesinde hızlı kuruma yapmaz.

Kolayca silinebilir.

İletişimde 60 Yıllı Aşan Tecrube





Kullan at tahta kalemleri yerine doldurulabilir kalemleri tercih edip Legamaster murekkeple kalemlerin omrunu uzatıp kaleminizi rahatlıkla kullanabilirsiniz.



Kaliteli murekkep ile okunaklı ve koyu yazı yazmayı saglar aynı zamanda kolayca silinebilir. Hafif kokusu ile okullarda da kullanıma uygundur. Legamaster murekkep kuruma ve donma yapmaz.



Urun Ozellikleri

· Hassas dolum ve dolum sırasında damlamayı onlemek icin damlalık mevcuttur.

· Tum beyaz yazı tahtası yuzeylerinden kolayca silinebilir.

·

· Hafif kokusu ile sizi rahatsız etmez.

· Doldurulabilen her marka tahta kalemi icin uygundur.

· Cap of ink teknolojisi hızlı kurumayı engeller.

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 4 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 4 Taksit ve tabletlere en fazla 4 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 4 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız