Lets Akrilik Boya 25ml 6 Renk #30147232 | CarrefourSA
Marka: LETS

Lets Akrilik Boya 25ml 6 Renk

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
18,25 TL

Lets Akrilik Boya 25ml 6 Renk

Her biri 25 ml hacmindeki 6 farklı boya şişesini bir araya getiren Lets Akrilik Boya'yı; ahşap, metal, cam, tuval, kumaş, seramik, porselen gibi birçok yüzeyde kullanabilirsiniz. Yüksek kaliteli malzemeden üretilen; sarı, kırmızı, mavi, yeşil, siyah ve beyaz renklere sahip boyalarla hayallerinizi eşyalarınıza yansıtabilirsiniz.

Lets Akrilik Boya, zararlı kimyasallar içermez ve sağlığınıza zarar vermez. Bu sayede Lets Akrilik Boya'yı gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Üstelik Lets Akrilik Boya'nın tekstil ürünlerinden yıkanarak çıkabilen yapısı, kullanım esnasında kıyafetlerinize bulaşma endişesini de ortadan kaldırır. Lets Akrilik Boya ile renklendirdiğiniz yüzeyleri, uygulama sonrasında en az 24 saat boyunca 18-25 derece arası sıcaklıkta kuruttuktan sonra kullanmaya başlayabilirsiniz. Lets Akrilik Boya ile evinize ve eşyalarınıza etkileyici dokunuşlar yapma sırası sizde!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız