Loreal Göz ve Dudak Makyaj Temizleme Losyonu 125 ml #30098231 | CarrefourSA

Loreal Göz ve Dudak Makyaj Temizleme Losyonu 125 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
LP. GÖZ DUDAK MAKYAJ

Lp.Göz Dudak Makyaj, göz ve dudak çevresinde bulunan makyajınızı temizlemek için özel üretilen losyon çeşididir. Loreal Paris markası geniş kozmetik ürünleri ile bilinmektedir. Bu ürünlerin arasında birbirinden farklı bakım ve makyaj ürünleri ile temizlik malzemeleri bulunur. Göz ve dudak çevresindeki makyajın temizlenmesi için özel olarak geliştirilen temizlik losyonu ile bu işlem kolay şekilde gerçekleştirilir. Özellikle göz çevresindeki makyajı temizlemek hem kolay değildir hem de cilt bakımı anlamında önemlidir. Ürün suda çözülmeyen ve uzun süre dayanıklı olması sayesinde makyaj temizlemede etkilidir. CarrefourSA kişisel bakım reyonlarında bulabileceğiniz ürünler ile makyaj temizleme işlemi yapılırken cilt bakımı da yapılmış olur.

Lp.Göz Dudak Makyaj, özel içeriği sayesinde yağ kalıntısı bırakmadan temizleme yapar. Göz çevresi ve dudakları hassas cilde sahip olan kişiler için ideal bir üründür. Makyaj temizleme pedi ya da pamuk üzerine uygulayarak bir süre bekleyin. Daha sonra ovalayarak makyajı temizleyebilirsiniz. Temizleme işleminin çok kolay olarak gerçekleştiğini görebilirsiniz. Suya dayanıklı olması makyaj temizleme işlemini kolaylaştırır. Yağ kalıntısı kalmadan temizleme yapması başka bir işleme gerek bırakmaz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız