Lotto Sırt Çantası Laci #30283575 | CarrefourSA
Marka: LOTTO

Lotto Sırt Çantası Laci

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
131,35 TL

Lotto Sırt Çantası Laci

Lotto Lacivert Sırt Çantası şık tasarımı eşliğinde konforlu bir yolculuk vadeder! 

Özgün tavrıyla dikkat çeken Lotto Lacivert Sırt Çantası, lacivert rengin capcanlı görünümüyle size sınırsız özgürlüğü yaşatır. Görüntüsü kadar rahat kullanımıyla da beğeni toplayan Lotto Lacivert Sırt Çantası, ihtiyaçlarınızı yanınızda taşımanıza imkan tanır.

Lotto Lacivert Sırt Çantası, kaliteden ödün vermeyen kumaş yapısı ve sağlam fermuar sistemiyle uzun yıllar size eşlik eder. Fermuar yolunu ve fermuarlarını ön plana çıkaran açık mavi rengi ile tarzınızı taçlandırır. Modern logo baskısı sayesinde ilgi uyandıran Lotto Lacivert Sırt Çantası, geniş iki gözlü modeliyle her an her yerde konforlu bir kullanım imkanı sunar. Ayarlanabilir askıları taşıdığınız yükü omuzlarınıza eşit bir şekilde dağıtır.

Sınırsız konforla tanışmak için Lotto Lacivert Sırt Çantası'nı sepetinize eklemenin şimdi tam zamanı!

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 4 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 4 Taksit ve tabletlere en fazla 4 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 4 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız