Marmarabirlik Yağlı Salamura Açık Siyah Zeytin Kg #30076551 | CarrefourSA

Marmarabirlik Yağlı Salamura Açık Siyah Zeytin Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
105,00 TL

Marmarabirlik Yağlı Salamura Siyah Zeytin (231-260) kg

Kahvaltı ülkemizde oldukça büyük bir öneme sahip olan öğünlerin başında gelmektedir. Birçok kültürde bizim kültürümüzde olduğu gibi yerleşmiş bir kahvaltı kültürü bulunmamaktadır. Oldukça geçmiş zamanlardan beri toplumumuzda kahvaltıya büyük önemler verilmiş, en güzel sofralar kurulmaya çalışılmıştır. Kahvaltının güzel oluşunun en önemli belirtilerinin başında şüphesiz kahvaltıda bulunan zeytin gelmektedir. Zeytinin lezzeti kahvaltının iyilik derecesinin ölçülebilmesi için önemli ölçütler arasında yer almaktadır. Zeytin ülkemizde yetişebilen bir tarım ürünü oluşu sayesinde birçok çeşidi piyasada bulunan bir üründür. Ancak Marmarabirlik siyah zeytin ürünleri kalitesi sayesinde piyasadaki diğer zeytinlerden ayrılmayı başarmaktadır. CarrefourSA reyonlarında bulabileceğiniz bu hem avantajlı hem de kaliteli ürünler sayesinde siz de kahvaltılarınızın daha lezzetli bir hal almasını sağlayabilirsiniz.

Zeytin reyonlarını ziyaret etmeniz neticesinde satın alabileceğiniz Marmarabirlik siyah zeytin ürünleri sayesinde kahvaltılarınızda hem misafirlerinize hem de aile bireylerinize en lezzetli zeytinleri ikram edebilme şansını yakalayabilirsiniz. Tamamen doğal ortamlarda üretimi gerçekleştirilen ve toplanması gerçekleştirilen siyah zeytin ürünleri sayesinde firma tarafından oluşturulan zeytin paketleri müşterilere sunulmaktadır. Bu sayede müşteriler hem sağlıklı hem doğal hem de lezzetli zeytin yiyebilmenin keyfini yaşamaktadır.

İçindekiler Bilgisi
SOFRALIK SİYAH ZEYTİN, TUZ, MISIRÖZÜ YAĞI, ASİTLİK DÜZENLEYİCİ(LAKTİK ASİT), SERTLEŞTİRİCİ(KALSİYUM KLORÜR), KORUYUCU(POTASYUM SORBAT)

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
SERİN VE KURU YERDE MUHAFAZA EDİNİZ. AMBALAJ AÇILDIKTAN SONRA BUZDOLABINDA SAKLAYINIZ.

Kullanım Talimatı
ÜRÜNLERIMIZ DOGAL ÖZELLIGI NEDENIYLE AMBALAJ AÇILDIGINDA ZEYTINLER KAHVERENGI ÇIKABILIR.HAVA ILE TEMAS ETTIĞINDE KENDILIĞINDEN SİYAHLAŞACAKTIR.

Süzme Ağırlık
10

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
S.S. MARMARA ZEYTİN TARIM SATIŞ KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ BAŞKÖY MAH. İZMİR YOLU CAD. NO:682 NİLÜFER/BURSA

İşletme Kayıt No
TR-16-K-001735

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 364 18
Enerji (kj) 1499 18
Yağ (g) 36.6 52
Doymuş Yağ(g) 5.9
Karbonhidrat (g) 5.7 2
Lif(g) 2.2 9
Protein (g) 1.8 4
Tuz(g) 5.5 92
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız