Molfix Bebek Bezi Fırsat Paketi 3 Beden 68'li #30092884 | CarrefourSA
Marka: MOLFIX

Molfix Bebek Bezi Fırsat Paketi 3 Beden 68'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
199,95 TL 179,95 TL

2,65 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
adet
Daha elastik yan bantlar, çift katlı sızdırmaz elastik bariyerler ve rahat ve esnek orta lastik sistemine sahip Molfix Süper Eko Midi 3 Numara Bebek Bezi CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Bebeklere tuvalet eğitimi verilmeden önce kullanılan her annenin kurtarıcısı bebek bezleridir. Bebeklerin kilolarına, cinsiyetlerine, emici katmanlarına, desenli olup olmamalarına göre sınıflandırılabilirler. Ayrıca bunun yanında kullan at ve yıkanabilir cinste bebek bezleri bulmak da mümkündür. Yeni doğan bebeklerin ve henüz tuvalet eğitimi almamış küçük çocuklarda hijyenik bir temizlik sağlayan bebek bezleri hem anneler hem de bebekler açısından oldukça önemlidir. Anneye göre hijyenik tek kullanımlık bebek bezinin önemi bezin kullan at olmasıdır. Aynı zamanda bebeğin sağlığı açısından da oldukça önem arz eden bebek bezi ucuzdan pahalıya birçok seçenek sunularak satın alınabildiği için neredeyse bütün anneler ulaşabilmekte.

Molfix Güneşi ilk ışığını 1998’de Türkiye’de verdi. Yıl 1999. Molfix güneşi Bulgaristan, Rusya ve Ukrayna’da doğdu. Molfix en bilinen markalar arasında annelerin zihnindeki sağlam yerini hemen aldı. 2001 yılında Molfix güneşinin daha çok parlayacağı yılların ilk adımı olan yeni üretim tesisi devreye girdi. 2002 ve 2003’te 2 yıl üst üste tüketici ödülleri Molfix’in oldu. Bebekler Molfix’i seviyor anneler Molfix’e teşekkür ediyordu! Molfix güneşi 2003’te bu sefer hem doğuyu hem de batıyı aydınlattı. Azerbaycan ve Bosnalı anneler için yeni bir kalite standardı doğuyordu. 2006’da premature bebekleri de tabii ki Molfix hatırladı ve Türkiye’nin ilk premature bebek bezi piyasaya Molfix tarafından sürüldü. Molfix güneşinin ışıkları daha da uzağa gidiyor. 2007 Cezayir bebekleri ve anneleri için yeni bir teknolojiyle tanışmanın yılı oldu.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız