Monopol 2'li Hareketli Evrak Rafı #30283225 | CarrefourSA
Marka: MONOPOL

Monopol 2'li Hareketli Evrak Rafı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
2'Li Hareketli Evrak Rafı

Ofis masanızda dosyalarınızı düzenleyebileceğiniz hafif gövdeli ve kullanışlı bir evrak rafına sahip olmak ister misiniz? Yanıtınız evet ise Monopol 2'li Hareketli Evrak Rafı tam isteğinize göre!

Monopol 2'li Hareketli Evrak Rafı, tüm belgelerinizi düzenlemenize yardımcı olur. Evraklarınızı basitçe yerleştirebileceğiniz Monopol 2'li Evrak Rafı, hareket ettirilebilir yapısıyla kullanım kolaylığı sunar. Şeffaf görünüme ve şık bir tasarıma sahip olan 2'li Hareketli Evrak Rafı, çalışma ortamının dekorasyonuna da kolayca uyum sağlar.

Kaliteli plastikten üretilen 2'li Hareketli Evrak Rafı, darbelere karşı dayanıklılık gösterir. 2 bölmeye sahip olan evrak rafı, dayanıklı ve kaliteli bir malzemeden üretilmiş olsa da oldukça hafif bir forma sahip. Uzun ömürlü kullanım imkanı sağlayan Monopol 2'li Hareketli Evrak Rafı, çalışma masanızın ayrılmaz bir parçası olacak!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız