Nestlé Classic Bitter Tablet Baton Çikolata 30 g #30030657 | CarrefourSA
Marka: NESTLE

Nestlé Classic Bitter Tablet Baton Çikolata 30 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

 

Gıda ve yemek malzemeleri bölümünde çikolata denince akla gelen ilk markalardan olan Nestle’nin ürünlerine göz gezdirebilirsiniz. Nestle Classic Bitter Tab Baton 35 Gr çikolatası ile bitter hayranlığınıza katkıda bulunacak. Eğer siz de bitterden vazgeçemiyor ve yediğiniz çikolatalarda o acımsı tadı arıyorsanız gerçek bir çikolata hayranısınız demektir. Gerçek çikolatayla tanışmak için alanında iddiasını sürdüren Nestle’nin klasik bitter 30 g ürününe CarrefourSA reyonlarında ulaşabilirsiniz.

Çerez, çikolata ve bisküvi reyonunda Nestle çikolataya kolayca ulaşabilirsiniz. Günlük ani açlık krizleri için bulunmaz bir fırsat olan bitterli bu ürünü evinizde ikramlık olarak da kullanabilirsiniz. Ailenizle veya dostlarınızla kahve keyfi yaparken Nestlé Classic Bitter Tablet Baton Çikolata 30 g çikolata ile keyfinizi taçlandırabilirsiniz. İşe giderken yanınıza alarak gün içinde daha enerjik kalmanızı sağlayabilirsiniz. İçeriğindeki bitter çikolata ile size enerji verecek ve mutluluk hormonlarınızı harekete geçirecektir. Ürünü satın almak için ilgili reyona ulaşmanız yeterlidir. Buradan dilediğiniz kadar Nestle klasik bitter satın alabilirsiniz. gelemediğiniz durumlarda ise online mağazamızdan sipariş verebilirsiniz. Satın aldığınız ürünler kısa sürede evlerinize ulaştırılacaktır.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız