Omo Active Fresh Toz Çamaşır Deterjanı Renkliler 5.5 Kg 36 Yıkama #30054410 | CarrefourSA
Marka: OMOMATIK

Omo Active Fresh Toz Çamaşır Deterjanı Renkliler 5.5 Kg 36 Yıkama

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 138 adet
323,50 TL

adet

Doğada çözünebilir içeriklerle en zorlu lekeleri ilk yıkamada çıkarır!

Yeni Omo Active Fresh Renkliler Toz Deterjan, doğada çözünebilir içerikler içeren formülasyonu ile giysilerinizi kir ve lekeden arındırır ve renklilerinize özel bakım yapar. Kısa programda bile kusursuz leke çıkarma sağlayan Omo Active Fresh Renkliler Toz Deterjan %100 geri dönüştürülebilir ambalaja sahiptir.

Çamaşırlarınızda etkili leke çıkarma sağlamak için doğada çözünebilir içerikler içeren Omo Active Fresh Renkliler Toz Deterjan’dan, tek dozlamada 150gr kullanmanız yeterlidir! Kir yoğunluğu farklı seviyelerdeki çamaşırlarınızda, önerilen ölçeklere uygun şekilde farklı dozda deterjan kullanarak daha etkili sonuçlar elde edebilirsiniz. Derinlemesine temizliğinin yanı sıra Omo Active Fresh Renkliler ile yıkanan çamaşırlarınız ile uzun süre mis gibi kokar.

Omo Active Fresh Renkliler Deterjan’ı zaman tasarrufu sağlayan pratik yıkama programlarını kullanırken de gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. En zorlu lekeleri ilk yıkamada çıkaran ve renklilerinize özel bakım yapan Yeni Omo, kısa programda ve düşük sıcaklıkta bile etkilidir.

Mis gibi kokan renkli çamaşırlar için Omo Active Fresh Renkliler Toz Deterjan! Yeni Omo, içeriğinde yer alan ferahlatıcı etkiye sahip çiçek esansı ile çamaşırlarınızın uzun süre güzel kokmasını mümkün kılar. En zorlu lekeleri çıkarmak için doğada çözünebilir içerikler içeren formülasyonu ile tüm lekelere ve kirlere veda etmenizi sağlar.

 

Renkli çamaşırlarınızda etkili leke çıkarma için 150 gr OMO yeter!

 

Diğer Omo Toz Deterjanlarına Göz Atın! 

 

-Omo Domestos Etkili 

 

Omo Domestos Etkili Toz Deterjan, çamaşırlarınızda kusursuz hijyen sağlar. Aynı zamanda özel geliştirilmiş olan formülü sayesinde çamaşırlardan zorlu lekeleri çıkarmak için etkin temizlik çözümleri sunar.

 

-Omo Active Fresh Beyazlar

 

OMO Active Fresh Beyazlar Toz Çamaşır Deterjan, doğada çözünebilir içerikler içeren formülü ile en zorlu lekeleri ilk yıkamada çıkarır. Kısa programda bile beyazlarınızda etkili leke çıkarma sağlar.

 

- Omo Active Beyazlar& Renkliler

 

Beyazlar ve renkliler için tek deterjan yeter! Doğada çözünebilir içerikler içeren özel formülü, renkli ve beyaz çamaşırlarınızdaki en zorlu lekeleri ilk yıkamada çıkarır. 

 

Kirlenmek Güzeldir!

  • Renkli kıyafetleriniz için etkili leke çıkarma ve mükemmel renk koruma!
  • Uzun süre mis gibi kokan renkli çamaşırlarınız için Omo Active Fresh Renkliler Toz Deterjan!
  • Doğada çözünebilir içerikler içeren formülasyon!
  • %100 geri dönüştürülebilir ambalaj
  • Kısa programda bile en zorlu lekelerde etkili!
  • İlk yıkamada kusursuz leke çıkarma!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız