Pastavilla Junior Uzay Serisi Sebzeli Makarna 500 g #30010530 | CarrefourSA
Marka: PASTAVILLA

Pastavilla Junior Uzay Serisi Sebzeli Makarna 500 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Pastavilla Junior Tricolor 500 GR

Pastavilla makarnalarıyla bilinen bir markadır. Marka özenle seçtiği buğdaylarla besleyici özelliği fazla olan makarnalar üretir. Bu nedenle özellikle çocuklar için oldukça idealdir. Bir tabak Pastavilla Junior Tricolor 500 gr makarna bir bardan süte eşit kalsiyum içerir. Ürün son derece de doyurucudur. Ayrıca lezzetlidir. Pastavilla Junior makarnaları üstün teknoloji kullanılarak üretilir. Her aşama hijyenik koşullarda üretilir. Ürünler tüketiciye ulaşana kadar el değmeden hazırlanır. Besleyici ve enerji vericidir. Ayrıca doyurucu bir üründür. Pastavilla Junior Tricolor 500 gr ürününü Carrefoursa reyonlarından kolaylıkla satın almanız mümkündür.

Pastavilla doyurucu ve sağlıklı makarnalar üretmeye devam ediyor. Makarnaların besleyici özelliğiyle çocuklar için oldukça ideal bir üründür. Protein ve enerji miktarı yüksektir. Yağ oranı da düşüktür. Pastavilla Junior Tricolor 500 gr hijyenik koşullarda hazırlanır. Tüketiciye ulaşana kadar ürünlere el değmez. Son derece sağlıklıdır. Besin değerleri sütteki besin değerlerine yakındır. Pastavilla çocukların ihtiyaç duyduğu besin değerlerinde makarna üretimi yapar. Bu sayede sağlıklı beslenmelerine yardımcı olur. Her geçen gün de Pastavilla makarnalarına olan ilgi giderek artmaktadır.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız