Pınar Yoğurt 2250 g #30096994 | CarrefourSA
Marka: PINAR

Pınar Yoğurt 2250 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Pınar Yoğurt 2250 g

Uzun yıllardan beri bilinen Pınar sütten üretilen lezzetli ve doğal Pınar Yoğurt, 2250 gramlık büyük boy ambalajıyla CarrefourSA kaymaklı ve kaymaksız yoğurtlar reyonundan mutfağınıza taşınıyor.

%4,2 süt proteini bulunduran yoğurt, %3,5 süt yağı oranıyla hafif, hazmı kolay ve ideal yoğurt kıvamını yansıtıyor. %100 inek sütünden mayalanmış olan doğal yoğurdu çocuğunuza ve tüm ailenize güvenle yedirebilirsiniz. Yemeklerinizin yanında sade olarak tüketebileceğiniz gibi ayran veya cacık yapabilirsiniz. Fresh bir tada sahip olan yoğurt, bembeyaz rengi ve koyu kıvamıyla severek tüketilen ideal bir ara öğün olabilir.

Akşam yemeğinden birkaç saat sonra bir kase yoğurt tüketerek hem uykunuzu düzenlemeye yardımcı olabilir, hem de yoğurt düşük kalorili olduğu için sağlıklı beslenme kuralına uymayı sürdürebilirsiniz. Oldukça tok tutan, metabolizmayı rahatlatan ve kalsiyum bakımından zengin olan lezzetli yoğurdu istediğiniz kadar tüketebilirsiniz. Çocuğunuza okul dönüşü hazırlayacağınız sıcacık kıymalı makarna yanında veya yaprak sarması, lahana sarması gibi ev yemeklerinin yanında servis yapabilirsiniz. Lezzetiyle ideal bir eşlik olan ürünü pudra şekeriyle de tüketebilirsiniz.

Aile boyu yoğurdu denemek isterseniz kolaylıkla satın almak için hemen sepetinize ekleyebilirsiniz.


"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız