Rotring Tikky Sınav Kalem Silgisi, 2'li, Orta Boy #30283212 | CarrefourSA
Marka: ROTRING

Rotring Tikky Sınav Kalem Silgisi, 2'li, Orta Boy

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
7,10 TL

3,55 TL / Adet

Rotring Tikky 30 Sınav Silgisi 2Li

Sınav stresi yaşarken yaptığınız hatayı temizlemek için bastırarak silmekten, kağıda zarar vermekten veya gereksiz zaman kaybı yaşamaktan sıkıldınız mı? Öyleyse Rotring Tikky 30 2'li Sınav Silgisi tam ihtiyacınız olan şey!

Rotring Tikky 30 2'li Sınav Silgisi, özel yapısıyla sınav ve test kağıtlarında etkili bir silme işlemi yapmanıza yardımcı olur. Dikdörtgen formu sayesinde kolay bir tutuş imkanı sunan Rotring Tikky 30 2'li Sınav Silgisi, daha konforlu bir sınav süreci geçirmenizi sağlar. Yumuşak ve kaliteli bir yapıya sahip olan Rotring Tikky 30 2'li Sınav Silgisi dağılma yapmaz.

Rotring Tikky 30 2'li Sınav Silgisi, Dust-Free özelliği sayesinde ardında toz bırakmaz. Siyah renkli Rotring Tikky 30 2'li Sınav Silgisi, hızlı ve sert kullanımlarda dahi kağıt yüzeyine zarar vermez. Rotring Tikky 30 2'li Sınav Silgisi ile sınavlarda odaklanacağınız tek şey sorular olacak!

SINAV SİLGİSİ

• Test kağıdı üzerindeki işaretlemeleri iz bırakmadan silmek için ideal Toz bırakmayan '' Dust-Free özelliği

• Paket içeriği : 2 adet  orta boy sınav silgisi

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 6 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 6 Taksit ve tabletlere en fazla 6 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 6 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır. Akbank işlemleri 4 taksit 2 ay ertelemeli olarak uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız