Şelale Besleyici Aseton 120 ml #30097605 | CarrefourSA
Marka: SELALE

Şelale Besleyici Aseton 120 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Şelale Aseton 110 C

Şelale aseton mevcut ürünleriyle müşterilerinden tam not almayı başarabilen bir üründür. Asetonun içerisinde yer aldığı kap koruyucudur. Aseton tırnaklardaki ojenin tam olarak çıkmasını sağlar. İçindeki sünger tırnaklara nazikçe bir dokunuş imkanı sunar. Pamuk ya da makyaj temizleme pedi kullanmadan tırnaklarınızı temizleyebilirsiniz. Tırnaklarınızı yavaş yavaş süngere sürerek ojeyi tırnaktan kolaylıkla silmeniz mümkündür. Şelale markasının ürettiği ürünler kalitesiyle bilinir. Asetonu da aynı şekilde kalitelidir. Tırnakların beslenmesine de yardımcı olur. Şelale aseton 110 c ürününü Carrefoursa reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Şelale markasının asetonları tırnakların beslenerek güzel görünmesini sağlar. Ayrıca ojeleri kolayca temizler. Marka Türkiye’nin ilk pembe renkli besleyici asetonu olan sıvı süngerli asetonları müşterilerine sunar. Süngerli ve pratik bir ambalajı vardır. Tırnaklarının güzelliğine özen gösteren kadınlar için ideal bir üründür. İçindeki sünger yumuşacıktır. Süngerde tırnakları besleyici bir içerik mevcuttur. Kullanımı oldukça pratiktir. Ayrıca her yere kolaylıkla taşınabilir. Şelale aseton 110 c ürünü acilen tırnakların temizlenmesi gerektiği durumlarda çok pratiktir. Hemen tırnakları temizler. Ardından da mis gibi bir koku bırakır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız