Sesu Duşta Tüy Dökücü Krem Hassas Cilt 150 ml #30031983 | CarrefourSA
Marka: SESU

Sesu Duşta Tüy Dökücü Krem Hassas Cilt 150 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
3 dakika içinde etki ederek   istenmeyen tüylerden kurtulmanızı sağlar. Duşta kullanıma özel formülü ile pratiktir. Bebek yağı eklenmiş özel hassas formülü ile cildi nemlendirir, bakım yapan Sesu Duşta Tüy Dökücü Krem CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü reyonlarımızdan da temin edebilirsiniz.

Tüy dökücü krem, en basit tanımıyla tıraş bıçağının hassasiyeti ve ağdanın dişleri sıkmanıza neden olabilecek anlık acısı yanında tüylerden rahat ve kolay bir biçimde kurtulmanızı sağlar. Tüy dökücü kremler evde istenmeyen tüylerden kurtulmanın hızlı, pratik ve güvenli yolu olarak hayatımızda yer ettiler. Tüylerin zayıf olduğu yerlerde tüyleri alan kremler, tüy eğer güçlü ise etkili bir biçimde tüyü zayıflatarak kopararak tüylerden birkaç dakika içinde kurtulmanızı sağlar. Elbette her cildin hassasiyet ölçüsü farklıdır, bu yüzden kendinize uygun olan çeşidi bulmak için önce minik bir test yapın. Daha geniş bir cilt yüzeyinde tüyleri almadan önce kremi cildinizin küçük bir bölümüne uygulayarak cildinizin tepkisini ölçün.

1974 yılında kozmetik ve bakım ürünleri alanında Onursal Başkanımız Eczacı Sn. M. Adil Karaağaç tarafından Kopaş Kozmetik Pazarlama A.Ş. olarak temelleri atılan firmamız, kozmetik, kişisel bakım ve ev temizlik ürünlerini geliştiren, insan ve çevre sağlığına zarar vermeksizin uluslararası standartlarda üreterek ülke çapında tüm kanallarda bulunurluğunu sağlayan ve satan bir kuruluştur. Kişisel bakım ürünleri gibi insan sağlığı ile doğrudan ilgili olan ürünlerimiz için, AR-GE ve üretim aşamalarında devamlı olarak uyguladığımız kapsamlı testler ve analizler, yıllardır tüketicilerimizin bize duyduğu güveni korumak adına hassasiyetle uygulanır. Geniş ürün yelpazesine sahip olan Kopaş Kozmetik her yaştan ve her kesimden tüketiciye hitap eden ürünler sunar.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız