Simple Daily Skin Detox Sos Matlaştırıcı Jel Yağlı Ve Sivilceli Görünümü Azaltmaya Yardımcı 25 Ml #30322225 | CarrefourSA
Marka: SIMPLE

Simple Daily Skin Detox Sos Matlaştırıcı Jel Yağlı Ve Sivilceli Görünümü Azaltmaya Yardımcı 25 Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
172,80 TL

adet

Stresli dönemler, düzensiz beslenme, hava kirliliği, eve dönünce silmediğimiz makyajımız… Yoğun hayat tempomuzda cildimize her zaman hak ettiği özeni gösteremeyebiliriz. Böyle durumlarda yüzümüzdeki yağa eğilimli alanlar sivilcelenebilir. Neyse ki Simple var! Simple SOS Sivilce Jeli, yağlı ciltler için özel olarak hazırlanan formülü ile yüzünü güldürecek! Simple SOS Sivilce Jeli’ni, T bölgesi gibi yağa eğilimli alanlarda gün boyu parlaklık kontrolü için kullanabilirsin. Kızarıklığı azaltmaya ve tahrişi yatıştırmaya yardımcı olmak için leke kremi olarak da kullanabileceğin Simple SOS Sivilce Jeli’ne cildin aşık olacak! İyi kalpli cilt bakımının eşlikçisi Simple SOS Sivilce Jeli alkol, renklendirici, parfüm, paraben, mineral yağı, hayvansal kaynaklı içerik içermez. Sana değer verdiği kadar hayvanları ve yaşadığımız gezegeni de düşünen Simple’ın ürünleri hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Simple ürünlerinin tamamında olduğu gibi bu SOS Sivilce Jeli PETA onaylı ve vegandır. Sen de Simple SOS Sivilce Jeli’ni kullan, sivilcelere karşı gardını al! Ürün İçeriği: Aqua, Hamamelis Virginiana Leaf Water, Glycerin, PEG-20 Glyceryl Laurate, Carbomer, Niacinamide, Aminomethyl Propanol, Allantoin, Benzophenone-4, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Disodium EDTA, Lactic Acid, Panthenol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Thymus Vulgaris Flower/Leaf Extract, Zinc PCA.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız