Spıderman Beslenme Çantası Salto Stand Tall #30283605 | CarrefourSA
Marka: SPIDERMAN

Spıderman Beslenme Çantası Salto Stand Tall

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Spıderman Beslenme Çantası Salto Stand Tall

Spiderman Salto Stand Tall Beslenme Çantası ile çocuğunuzun beslenme saatlerini keyifli bir maceraya dönüştürmeye ne dersiniz?

Fermuarlı tek bölmeden oluşan dikdörtgen formu ve geniş iç hacmi sayesinde çocuğunuzun ihtiyacı olan gıdaları rahatça sığdırabileceğiniz Spiderman Salto Stand Tall Beslenme Çantası, kaliteli ve konforlu tasarımıyla göz dolduruyor.

Gıdaların sıcaklığını ve soğukluğunu muhafaza eden Spiderman Salto Stand Tall Beslenme Çantası’nın ayarlanabilir askısı, omuzda rahatça taşıma kolaylığı sağlarken gövdesindeki taşıma kulpu elde taşıma imkanı da veriyor. Capcanlı renklerle tasarlanan Spiderman Salto Stand Tall Beslenme Çantası, ön yüzündeki Spiderman tasarımıyla minik kahramanları heyecanlandırıyor. Tasarımla uyumlu çift yönlü fermuar, çantanın işlevselliğini ikiye katlarken Spiderman desenli fermuar kürsörleri çantayı daha da eğlenceli bir hale getiriyor.

Titiz ebeveynlerin sağlıklı besinlerle dolduracağı Spiderman Salto Stand Tall Beslenme Çantası ile minik kahramanlar beslenme saatlerini sabırsızlıkla bekleyecek!

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine axess karta en fazla 4 taksit diğer bankalar için en fazla 2 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız