Spiderman Spiderman Kalem Çantası Salto Stand Tall #30283606 | CarrefourSA
Marka: SPIDERMAN

Spiderman Spiderman Kalem Çantası Salto Stand Tall

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Spıderman Kalem Çantası Salto Stand Tall

Siz de çocuğunuzu hem kullanışlı hem de eğlenceli bir kalem çantasıyla sevindirmek ister misiniz? Öyleyse çift bölmeli tasarımı ve etkileyici Spiderman temasıyla Spiderman Salto Stand Tall Kalem Çantası ile hemen tanışmalısınız!

Kırmızı, siyah ve mavinin dinamik uyumunu yansıtan Spiderman Salto Stand Tall Kalem Çantası, ön yüzünde yer alan Spiderman figürüyle çocukları kendine hayran bırakıyor. Göz kamaştıran parlak yazı detaylarıyla Spiderman temasının hakkını veren Spiderman Salto Stand Tall Kalem Çantası, kolayca açılıp kapanabilen mavi renkli fermuarıyla pratik kullanım sağlıyor. Çocukların kalem, silgi, cetvel gibi çeşitli okul araç gereçlerini koymak için kullanabileceği Spiderman Salto Stand Tall Kalem Çantası, geniş iç hacme sahip çift bölmeli tasarımıyla eşyaları düzenli bir şekilde saklamaya imkan tanıyor. Kaliteli malzemesiyle dayanıklı bir yapıya sahip olan Spiderman Salto Stand Tall Kalem Çantası, çocukların okul maceralarına keyifli şekilde eşlik ediyor.

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine axess karta en fazla 4 taksit diğer bankalar için en fazla 2 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız