Varta Süperlife Çinko Kstrbon Büyük Pil 2xd #30011610 | CarrefourSA
Marka: VARTA

Varta Süperlife Çinko Kstrbon Büyük Pil 2xd

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Superlıfe Çinko Karbon 2xd Büyük Boy Pil

Hırdavat, Aydınlatma ve Piller reyonu içerisinde bulunan ürünler hayatımızı kolaylaştırdıkları gibi aynı zamanda bizler için önemli olan cihazların da çalışmasında rol oynamaktadırlar. Bu reyon içerisinde yer alan Superlıfe Çinko Karbon 2xd Büyük Boy Pil içerisinde iki adet büyük boy pil bulundurmaktadır. Daha büyük ve orta boyuttaki cihazların çalışmasında rol oynayan bu pil, D tipi pil grubu arasında yer alır. Varta markasının üremiş olduğu bu pil, büyük boy pil ile çalışan tüm makine, cihaz vb. malzemelerin kullanımında rahatlıkla kullanabilir. Ürün yerine standart + ve – özelliklere göre takılmakta ve uzun süre kullanım sanmaktadır. Yüksek gücü ile sizi yarı yolda bırakmaz ve dayanıklı özelliği ile erime, yanma vb. sorunlar çıkartmaz. Ürüne CarrefourSa reyonlarında kolaylıkla ulaşabilir ve güvenli bir şekilde alabilirsiniz.

Superlıfe Çinko Karbon 2xd Büyük Boy Pil piller reyonu içerisinde büyük boy piller arasında yer alır. 1 adet büyük boy pil bulunan ürünü tek tık ile sepetinize ekleyebilir ve güvenli ödeme yönteminizi gerçekleştirebilirsiniz. Kapıda kredi kartı veya nakit olarak ödeme yapabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız