Sütaş Meyveli Yoğurt Çilekli 500 g #30089636 | CarrefourSA
Marka: SÜTAS

Sütaş Meyveli Yoğurt Çilekli 500 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Sütaş Meyveli Yoğurt Çilekli 500 gr 

CarrefourSA süt ve kahvaltılık ürünler reyonunda yer alan Sütaş Meyveli Yoğurt, besleyici özellikleri, meyve içeriği ve lezzeti ile ön plana çıkıyor. En iyi kalsiyum ve protein kaynaklarından biri olan yoğurt, çilek meyvesi ile birleşerek ailece keyifle tüketebileceğiniz ideal bir öğün alternatifi haline geliyor.

%100 doğal Sütaş Yoğurt’u, gerçek meyve parçacıklarının lezzetiyle birleştiren ve hiçbir katkı maddesi içermeyen ürün, zengin protein ve kalsiyum kaynağı olan yoğurdun faydalarını, en iyi antioksidanlardan biri olan; bağışıklık sistemini güçlendiren ve bol miktarda B, C ve K vitaminleri içeren çilek ile bir araya getirerek sofralarınıza sunuyor.

Sütaş Çilekli Yoğurt’u, besleyici ve lezzetli bir öğün seçeneği olarak ara öğünlerde veya ana öğünlerin yanında tüketebilir, evde, iş yerinde hem besleyici hem de lezzetli bir öğün alternatifi olarak tüketebilirsiniz. Sporcular ve diyet yapanlar için de uygun olan ürünü, besleyici ve sağlıklı bir tatlı alternatifi olarak da güvenle tüketebilirsiniz.

500 gramlık paketler halinde satılan ve ailece tüketime uygun olan Sütaş Meyveli Yoğurt Çilek’i denemek için hemen sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız