Ülker İçim Karışık Meyva Nektarı 1 lt #30099252 | CarrefourSA
Marka: IÇIM

Ülker İçim Karışık Meyva Nektarı 1 lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
ÜLKER İÇİM KARIŞIK M.NEKT.1LT.

Ülker İçim Karışık M.Nekt.1lt., lezzetli meyvelerden elde edilmiş olan meyve nektarıdır. İçerisinde bulunan portakal, elma, vişne ve mandalina gibi meyveler ile güzel bir meyve suyu içebilirsiniz. Hem yaz aylarında hem kış aylarında istediğiniz zaman tüketebilirsiniz. Yaz aylarında lezzetli bir içecekle serinleyebilirsiniz. CarrefourSA içecek reyonlarında bulabileceğiniz meyve nektarını istediğiniz şekilde içebilirsiniz.

Ülker İçim Karışık M.Nekt.1lt. özel paketi ile tazeliğini uzun süre koruyabilmektedir. Bir litrelik paketi ile evinizde, işyerinizde ya da pikniklerde kolaylıkla kullanabilirsiniz. Tazeliğini uzun süre koruyan paketi ve kapaklı tasarımı ile kullanımı çok rahattır. İçeriğinde bulunan lezzetli meyveler sayesinde beğenerek içebilirsiniz. Portakal, elma ve vişne gibi lezzetli ve yararlı meyvelerin karışımından elde edilmiş meyve nektarıdır. Lezzetli bir karışım oluşturularak sizlere sunulmaktadır. Meyve suyu sevenler için en beğenilen ürünlerden bir tanesi olacaktır. Ülker kalitesi ile birlikte sunulan meyve nektarını ailenize ve sevdiklerinize rahatlıkla içirebilirsiniz. Doğal yöntemler ile yetiştirilen meyvelerden elde edilen meyve nektarı ile üretilen ürünler sağlıklı beslenmeye dikkat edenler için idealdir. Özel paketleri ile kullanım rahatlığı ve tazelik sunar.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız