Vitoone 3 x Set Spot Led 3,5W Gu 5.3 6400K Ampul #30185599 | CarrefourSA
Marka: VITOONE

Vitoone 3 x Set Spot Led 3,5W Gu 5.3 6400K Ampul

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

3 x set spot LED 3,5W Gu 5.3 6400K düşük enerji verimliliği sayesinde kullanıcılarına enerjiden tasarruf etme imkanı sunar. Uzun ömürlü olarak tasarlanan spot ampuller, tüm durumlarda kolaylıkla kullanılarak konforlu bir aydınlatma sağlar. Bünyesinde cıva buharı bulundurmayan model kırılma durumları nedeniyle oluşabilecek cıva zehirlenmesinin önüne geçer. 

Düşük Enerji Tüketimi Sunan Spot LED 

Halojen lekelere karşı dayanıklı olarak tasarlanan spot ampuller, sık sık ampul değiştirme zahmetinden kurtulmanıza yardımcı olur. Pürüzsüz yüzeyi ile ışığın en iyi netlikte yayılmasını sağlayan model odaklanmış parlak bir ışık ve uzun ömürlü yapısı ile önemli derecede enerji tasarrufu sağlar. Dekoratif ve raylı aydınlatma armatürlerinde halojen ampullerin yerini alan yüksek yoğunluklu spot ampuller, beklemeye gerek kalmadan açıldığı anda yanarak ortamı aydınlatır.


Konforlu Bir Aydınlanma İçin 

Kelvin (K) adı verilen ve farklı renk sıcaklıklarıyla öne çıkan bu değer ışık için oldukça belirleyici bir nokta olarak öne çıkar. Yüksek Kelvin değerine sahip olarak tasarlanan spot LED ampuller daha serin ve enerji verici aydınlatma sağlarken daha düşün Kelvin değerine sahip ampuller sıcak ışık yayar. Ampuller kategorisinde yer alan spot ampul modellerine tek tıkla sahip olabilirsiniz. 30185599 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız