Voit Gymball Yeşil Pompalı 20 cm #30191884 | CarrefourSA
Marka: VOIT

Voit Gymball Yeşil Pompalı 20 cm

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Her türlü spor faaliyeti için kullanıma uygun olan Voit Gymball Pompalı 20 cm, Yeşil renkte ürün ile kullanıcılar ev konforunda spor yapmanın tadını çıkarıyor. Vücut geliştirme aletleri reyonunda bulunan Voit, pilates ve yoga yaparken kullanılabilmesinin yanı sıra farklı spor türlerinin ısınma idmanlarının yapılmasına da yardımcı oluyor.

Evinizde Rahatça Spor Yapın

Oldukça pratik bir spor aleti olan Gymball, el pompası ile şişirildikten hemen sonra spor antrenmanlarında kullanıma hazır hale geliyor. Voit Jimnastik Topunun 20 cm'lik çapı, hem yetişkin hem de çocukların ürünü spor faaliyetlerinde rahatlıkla kullanmasına olanak tanıyor. Havası alındıktan sonra çok az yer kaplayan antrenman topu, kullanıcılara büyük taşıma kolaylığı sunuyor ve çıkılan seyahatlerde spor antrenmanlarının sekteye uğramadan devam etmesine yardımcı oluyor.

Vücudunuzu Zinde Tutun

Hem amatör hem de profesyonel sporcular için kullanıma uygun olan pilates topu ürünü vücut esnetmek ve geliştirmek için gerekli spor hareketlerinin yapılmasını sağlıyor. Siz de jimnastik topu ürününü hemen şimdi sipariş ederek evinizin konforunda spor yapmanın keyfini sürebilir, farklı spor türlerinin antrenmanlarını yaparak vücudunuzu kolaylıkla forma sokabilirsiniz.

30191884

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 4 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 4 Taksit ve tabletlere en fazla 4 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 4 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız