Wx-1001 Antrasit Kabin Boy Valiz #30268078 | CarrefourSA
Marka: WEXTA

Wx-1001 Antrasit Kabin Boy Valiz

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Wx-1001 Antrasit Kabin Boy Valiz

Seyahatleriniz sırasında yanınızda taşıyabileceğiniz küçük ve şık bir valize mi ihtiyacınız var? Öyleyse kabin boy ölçüleri ve antrasit renkli etkileyici tasarımıyla Wexta Wx-1001 Antrasit Kabin Boy Valiz, tam da size göre!

Seyahat sırasında ihtiyaç duyacağınız temel eşyalarınız için yeterli iç hacme sahip olan Wx-1001 Antrasit Kabin Boy Valiz, kabin boyu sayesinde sizi bagaj bekleme sırasından kurtararak zaman kazanmanızı sağlar. Yan tarafında yer alan özel şifreli kilitle eşyalarınızı güvenli bir şekilde taşımanıza yardımcı olan Wx-1001 Antrasit Kabin Boy Valiz, üst kısmındaki ergonomik tutma aparatıyla taşımayı kolaylaştırır. V şeklindeki şık detaylarla süslü sert ve darbelere dayanıklı dış yüzeyiyle dikkat çeken Wx-1001 Antrasit Kabin Boy Valiz, her yöne dönebilen tekerlekleri ve ayarlanabilir çekme koluyla hızlı ve pratik bir şekilde hareket eder.

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 6 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 6 Taksit ve tabletlere en fazla 6 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 6 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır. Akbank işlemleri 4 taksit 2 ay ertelemeli olarak uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız