Yarasa Sırt Çantası Pembe #30178743 | CarrefourSA

Yarasa Sırt Çantası Pembe

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Yarasa Sırt Çantası Pembe

Kırtasiye reyonu içerisinde birbirinden farklı ürünler bulunmakta olup bu ürünler çocuk, genç ve yetişkin kişilere hitap etmektedir. Bu ürünlerden bazıları da çanta, beslenme, kalem kutusu ve mataralar reyonu içerisinde bulunur. Hepsi de okul çağında ki çocuklar için vazgeçilmez ve en dayanıklı malzemelerden oluşur. Kız çocukları için tasarlanan Yarasa Sırt Çantası Pembe hem görsel zenginliği, hem de kalitesi ile hemen dikkatleri üzerine çekmektedir. 3 adet gözü bulunan çantanın, aynı zamanda yanlarda suluk, matara koymak için cepleri de mevcuttur. Çocuğunuza kullanışlı ve şık bir çanta almak istiyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz. Kaliteli malzemesi ve yapısı ile uzun yıllar kullanım sağlayacak bu ürüne CarrefourSA reyonlarında ulaşabilirsiniz.

Hoş bir pembe rengine sahip olan ürünün üzerinde bulunan yıldız desenleri çantaya estetik güzellik katmaktadır. Aynı zamanda çocuğunuzun konforu düşünülerek tasarlanan bu ürün ağırlığı azaltıcı özelliklere sahiptir ve ergonomik yapısı ile rahat kullanım sunar. Yarasa Sırt Çantası Pembe ürününü okul çantaları reyonu içerisinde bulabilirsiniz. Sepete ekleyerek online veya kapıda ödeme türlerinden dilediğinizi tercih edebilirsiniz.

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine axess karta en fazla 4 taksit diğer bankalar için en fazla 2 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız