Tekis 3 Parça Topraklı Grup Priz #30081768 | CarrefourSA
Marka: TEKIS

Tekis 3 Parça Topraklı Grup Priz

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
175,50 TL 154,44 TL

CarrefourSA Kart İle
GRUP PRİZ 3LÜ 2MT.TOPRAKLI ÇOCUK KORUMAL

Evlerimizin temel ihtiyaçlarını karşılayan basit ürünlerin geneline hırdavat ismi verilmektedir. Hırdavatlar evlerdeki en önemli işlevlerin karşılanabilmesi, gerçekleştirilebilmesi için gerekli olan malzemelere verilen isim olarak ta tanımlanabilir. Evlerde elektriğin iletilmesi için kullanılan 3lü prizlerde hırdavat kategorisi içerisinde yer almaktadır. 3’lü prizler evlerdeki elektriğin duvarlarda bulunan prizlerden istenilen yere aktarılması işlevini görmektedir. Oldukça pratik olan bu çözümler zaman içerisinde gerekli güvenlik önlemleri de alınarak daha güvenli bir hal almayı başarmıştır. Grup priz 3lü 2 mt. Topraklı çocuk korumalı ürünleri sahip olduğu güvenlik önemleri ile çocukların prizler ile oynaması sonucunda çarpılmaları gibi olumsuz ve bir o kadar tehlikeli durumların meydana gelmesini önleyebilmektedir. Siz de carrefourSa reyonlarında bulunan avantajlı üründen satın alarak çocuklarınızın güvenliğini sağlayabilir, hem de başarılı bir şekilde elektriğin iletilmesine olanak sağlayabilirsiniz.

Kablolar, çoklu priz ve aksesuar isimli reyonda bulabileceğiniz grup priz 3lü 2mt. Topraklı çocuk korumalı prizlerin uzun boyundan faydalanabilirsiniz. Ayrıca çocuk kilidi sayesinde evlerinizde bulunan yaşça küçük çocukların ya da bebeklerin prizler ile oynaması sonucu çarpılmasının önüne geçebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız