Tekis 3 Parça Ekonomik Topraklı Grup Priz Anahtarlı 5 M #30090624 | CarrefourSA
Marka: TEKIS

Tekis 3 Parça Ekonomik Topraklı Grup Priz Anahtarlı 5 M

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
389,90 TL 350,91 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
3lu Ekonomik 5m Topraklı Grup Priz Anaht

Hırdavat, aydınlatma ve piller reyonunda bulunan 3lu Ekonomik 5m Topraklı Grup Priz Anaht yanmaz plastikten üretilen özel bir gövdeye sahiptir. Evlerin ve işyerlerinin mutlaka olmazsa olmaz ürünleri arasında yer alırlar. Prize yetişmeyen kablo boylarında ve daha derli toplu bir alan sağlamak için tercih edilirler. Akım gücü yüksek 16A’dir. 3 adet prizi bulunur ve açma kapası düğmesi sayesinde gereksiz akımı önler. Kablosunun uzunluğu 5 metre olup, orta boyuttaki oda boyları için idealdir. Ürünü ana prize takmanız kullanmanız açısından yeterlidir. Yanmaz kabloya sahip olduğundan dolayı herhangi bir sorunda kendini işlevsiz hale getirir ve yangın oluşumunu önler. Topraklı grup prizlerden olduğu için en güvenilir priz modellerindendir.

5 metre uzunluğa sahip olan ve yanmaz olarak üretilen bu 3lu Ekonomik 5m Topraklı Grup Priz Anaht IEC 60884-1 standartlarına uygun üretilmiştir. Kablolar, çoklu priz ve aksesuar ürünleri arasında yer alır, uzatma kablosu ve çoklu priz olarak kullanılır. Evinizde ve işyerinizde bu kaliteli ve uygun fiyatlı ürünü tercih edebilir, tek tık ile sipariş verebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız