Ajax Fabuloso 1000 Gr #30045226 | CarrefourSA
Marka: AJAX

Ajax Fabuloso 1000 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30045226 – Ajax Fabuloso 1000 Gr

Harika kokusu ve kullanılan yerleri temizlemekte birebir olan yüzey temizleyici Ajax Fabuloso, şimdi 1000 gramlık (1 kiloluk) kutularıyla bir tıkla CarrefourSA’dan kapınıza kadar geliyor.

Evinizin, ofislerinizin ve tüm yaşam alanlarınızın her bir köşesi için kesin çözümler sunan Ajax Fabuloso ile tüm yüzey türlerinde mükemmel bir temizle erişilebilir. Ajax Fabuloso yüzey temizleyicileri, parke ve fayans gibi zeminlerde dahi iz bırakmaz ve ışıltılı bir parlaklık sağlar. 1 kiloluk kutusu ve diğer tüm çeşitlerine CarrefourSA’da bulabilirsiniz.

CarrefourSA’nın Yer, Cam, Halı ve Mobilya Bakımı reyonlarının Klasik ve Ultra Hijyenik Yer Sıvıları bölümünde bulabileceğiniz yüzey temizleyici ürünlerinin bir kısmı, 19. Yüzyılın başlarında Amerika Birleşik Devleti’nde küçük sabun ve mum işi ile başlayan, sonrasında dünya çapında yüz milyonlarca tüketiciye hizmet veren Colgate-Palmolive şirketinin Ajax Fabuloso markasına aittir. Ajax Fabuloso yüzey temizleyicilerinin 1 kiloluk (1000 gramlık) paketini sepetinize ekleyebilir ve bu ürünün hoş kokusunu ve temizlik gücünü deneyimleyebilirsiniz. İster kredi kartınızla (online) çevrimiçi olarak, ister kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini kullanın.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız