Domestos Yüzey Temizleyici Bahar Çiçekleri Tüm Yüzeyler için Maksimum Hijyen 1500 ML #30422390 | CarrefourSA
Marka: DOMESTOS

Domestos Yüzey Temizleyici Bahar Çiçekleri Tüm Yüzeyler için Maksimum Hijyen 1500 ML

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
71,90 TL 57,52 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

Domestos evinize maksimum hijyen ve maksimum parlaklık getirmeye devam ediyor. Evinizdeki tüm yüzeylerde maksimum temizlik ve parlaklık elde etmek için Domestos Yüzey Temizleyici Bahar Çiçekleri ile tanışın. Salon, mutfak, banyo gibi evinizin tüm odalarında %100 temizlik için Domestos Yüzey Temizleyici Bahar Çiçekleri yanınızda.

Domestos Yüzey Temizleyici Bahar Çiçekleri; kir, yağ ve yüzey lekelerini çıkararak evinizin tüm yüzeylerinde maksimum temizlik sağlar. Temizlik sonrası iz, toz ve kalıntı bırakmaz. Temizlik sonrasında her odada uzun süren ferahlatıcı bahar çiçekleri kokusu sizinle kalır. Tüm yüzeylerde maksimum temizlik ve parlaklık sağlayan Domestos Yüzey Temizleyici Bahar Çiçekleri; seramik, ahşap ve mermer gibi yüzeyle zarar vermeden temizler ve lekesiz hijyen sunar.

Domestos Yüzey Temizleyici Bahar Çiçekleri, daha yoğun kıvamlı formülüyle %50 daha fazla kova temizlik sağlar*. Tüm yüzeylerde kullanabileceğiniz 37 kova Domestos hijyeni tek şişede! Tek ürünle maksimum hijyen, maksimum parlaklık elde etmek için Domestos Yüzey Temizleyici Bahar Çiçekleri’ni siz de hemen deneyin. Daha yoğun kıvamlı formül ve daha yoğun kokusuyla bahar çiçekleri ferahlığını evinize taşıyın. Domestos, durdurulamaz.

*Tavsiye edilen kullanım dozuna uyulduğunda, önceki Domestos Yüzey Temizleyici'ye göre


Kullanım:
Doğrudan Kullanım: Direkt olarak ürünü yüzeye veya süngere/beze uygulayın. Yüzeyi temizledikten sonra durulayın. Zor ve inatçı kirlerde daha etkili sonuç elde etmek için birkaç dakika bekleyin ve durulayın. 

Sulandırarak Kullanım: Yarım kapak (40 mL) ölçeğinde Domestos Yüzey Temizleyici’yi 5 litre suya ekleyin. Kullanım sonrası durulama gerektirmez. Yüzeylerinizde ferahlık ve hijyen sağlar.

• Tüm yüzeylerde maksimum temizlik, maksimum parlaklık sağlar
• Kir, yağ ve yüzey lekelerini çıkarır
• Temizlik sonrası iz, toz ve kalıntı bırakmaz
• Seramik, ahşap ve mermer gibi yüzeylere zarar vermeden temizler ve lekesiz hijyen sunar
• Daha yoğun kıvamlı formülüyle tüm yüzeylerde kullanabileceğiniz 37 kova Domestos hijyeni tek şişede

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız