Alcatel 1 2021 16 Gb Al Aqua Telefon #30465809 | CarrefourSA
Marka: ALCATEL

Alcatel 1 2021 16 Gb Al Aqua Telefon

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
2.999,00 TL 1.999,00 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
  • Alcatel 1 2021 16 GB (Alcatel Türkiye Garantili)
  • Uygun fiyatlı Android telefon arayışında olanlara hitap eden Alcatel 1 2021, uygun fiyatına rağmen sunduğu pek çok özellikle öne çıkar. Günlük hayatta ihtiyaç duyabileceğiniz işlemleri gerçekleştirmenize imkan tanıyan model, çift hat desteğine sahip olduğu için de kullanıcılarına fonksiyonellik sunar. Tek bir telefonda iki tane SIM kart kullanmanızı mümkün hale getirdiği için aynı cihazı hem kişisel amaçlarla hem de iş telefonu olarak kullanabilir, işlevselliğini artırabilirsiniz. Batarya kapasitesi ve ortalama ekran boyutuyla da kullanıcılarının beklentilerini karşılamayı başaran Alcatel 1 2021, bütçenizi zorlamadan ortalama bir akıllı telefon satın almak istiyorsanız göz atmanız gereken seçenekler arasında yer alır.
  • Alcatel 1 2021 16 GB Faydaları
  • Güçlü bataryası sayesinde günlük hayatta uzun süreli bir pil ömrü sağlar.
  • Değişir batarya, pil ömrünün azaldığını hissettiğinizde değiştirebilmenize olanak tanır.
  • Multi Touch özelliğine sahip olan ekran, aynı anda iki noktaya tıklamanızı mümkün kılar.
  • İvmeölçer ve sanal yakınlık sensörü içerdiği için işlevsel bir telefon haline gelir.
  •  Hafif yapısı sayesinde her yerde rahatlıkla taşınabilir.
  • Alcatel 1 2021 16 GB Öne Çıkan Teknik Özellikleri
  •  Ekran Boyutu: 5.0 inç
  • Dahili Bellek Hafızası (RAM): 1 GB
  • Arka Kamera: 5 MP - Ön Kamera: 2 MP
  • İşletim Sistemi: Android
  • Yonga Seti: MediaTek MT6739
  • Alcatel 1 2021 Donanım Detayları
  • Alcatel 1 2021 16 GB (Alcatel Türkiye Garantili) dahili hafıza ve pil gibi konularda fiyatına göre kullanıcılarını memnun eden değerler sunar. MediaTek MT6739 yonga setine sahip olan telefonun içinde 4 tane 1.28 GHz ARM Cortex-A53 çekirdek yer alır. Çoklu çekirdekli yapısı sayesinde veri dağılımını dengeli bir şekilde gerçekleştirerek kullanıcı deneyimini iyileştirir. Grafik işlemci olarak PowerVR GE8100 içeren model, grafik tarafında da ortalama bir performans sunar. 450 MHz frekansa sahip olan GPU, görüntüleri başarılı bir şekilde üç boyutlu hale gelir. 28 nm teknolojisiyle üretilen CPU, telefonu günlük kullanım için ideal hale getirir. Maillerinizi kontrol etme, mesajlaşma, telefonda konuşma ya da alarm gibi genel özellikleri başarılı bir şekilde gerçekleştiren model, uygun fiyatlı alternatiflerinden sıyrılır. Ayrıca 16 GB hafızaya sahip olduğu için de günlük işlemler için yeterli bir performans ortaya koyar.
  • Alcatel 1 2021 16 GB (Alcatel Türkiye Garantili) pil gücü konusunda da kullanıcılarının beklentilerine yanıt vermeyi başarır. 2000 mAh batarya kapasitesine sahip olan model, laboratuvar ortamında yapılan testlerde ortalamanın üzerinde sonuçlar ortaya koyar. 3G’de konuşma süresi 11 saat ve 4G SIM kart ile konuşma süresi 8 saat olarak ölçülür. Böylece günlük işlemleri rahatlıkla gerçekleştirebileceğiniz bir cihaz haline gelir. Micro-USB girişi üzerinden şarj olan model, değişir bataryaya sahip olmasıyla da kullanıcılarının beğenisini kazanır. Ayrıca Android 11 (Go Edition) işletim sistemi sayesinde basit bir arayüze sahiptir. GPS içermesi sayesinde navigasyon özelliklerine sahip olduğu için telefon üzerinden harita uygulamasını rahatlıkla kullanabilirsiniz. Böylece herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Bütçenizi zorlamadan uygun fiyatlı bir cihaz satın almak istiyorsanız Alcatel 1 2021 16 GB modelini inceleyebilir, aradığınız özelliklere kısa sürede erişebilirsiniz.
  • Alcatel 1 2021 16 GB Kamera Özellikleri
  • Alcatel 1 2021 16 GB (Alcatel Türkiye Garantili) kamera konusunda muadilleriyle kıyaslandığında verimli sonuçlar elde edilmesini sağlar. Alcatel 1 2021 16 GB modelinin arka tarafında bir ve ön tarafında bir tane kamera yer alır. Arka kameranın çözünürlüğü 5 MP’dir ve F/2.4 diyafram açıklığına sahiptir. 76 ºC’lik alanı kapsayan arka kamera, 3 elementli lensiyle gündüz ışıklı ortamlarda ortalamanın üzerinde performans ortaya çıkarır. Sabit odaklı lensi sayesinde az bulanıklığın olduğu fotoğraflar elde etmenizi sağlar. Bununla beraber HDR görüntü moduna da sahip olan model, renkleri daha canlı hale getirmenize imkan tanır. 1/5 inç boyutunda olan arka kameranın lensi, video çekimlerinde de ortalama sonuçlar ortaya çıkarır. 720p HD çözünürlüğünde ve 30 fps değerinde video çekimi yapabildiği için günlük hayatta karşılaştığınız manzaraları çekebilirsiniz.
  • Telefonun ön kamerası ise 2 MP lense sahiptir. F/2.8 diyafram açıklığına sahip olan ön kamera, gün ışığı altında başarılı selfie’ler çekmenizi sağlar. Ayrıca saniyede 30 kare olmak üzere 720p çözünürlüğünde video çekmenize olanak tanır. Sosyal medyada aktif olarak zaman geçiriyorsanız ön kamera uygun ışık koşulları altında ihtiyaçlarınıza yanıt verebilir. Bununla beraber zamanlayıcı özelliğine sahip olan ön kamera sayesinde istediğiniz fotoğrafları rahatlıkla çekebilirsiniz. Bir grup fotoğrafı çekmek istediğinizde telefonu istediğiniz noktaya yerleştirerek çekimi gerçekleştirebilirsiniz. 61 ºC’lik açıya sahip olan ön kamera ile istediğiniz anı rahatlıkla yakalayabilirsiniz. Ön kamera sensörünün boyutu da arka kamera gibi 1/5 inç’tir. Uygun fiyatlı olmasına rağmen yarı yolda bırakmayan kamerasıyla öne çıkan Alcatel 1 2021, kullanıcılarının gereksinimlerini karşılamayı başarır. Alcatel 1 2021 kamera özelliklerini inceleyerek ihtiyaçlarınızla karşılaştırabilir, aradığınız ürüne kısa sürede sahip olabilirsiniz.
  • Alcatel 1 2021 16 GB Ekran ve Tasarım Özellikleri
  • Alcatel 1 2021 16 GB (Alcatel Türkiye Garantili) tasarım konusunda geleneksel Android görünümünü takip eder. Ekranda çentik olmadığı için bütünlüğünü korur. 5.0 inç boyutundaki ekran, ne büyük ne küçük telefon isteyen kişilere hitap eder. Ayrıca TFT LCD teknolojisiyle üretildiği için renk üretimi başarılıdır. 480x960 piksel çözünürlüğündeki ekran, detayları rahat bir şekilde görmenizi mümkün hale getirir. 215 PPI yoğunluğu ise renkleri canlandırarak görsel olarak iyi bir deneyim elde etmenizi sağlar. 18’e 9 ekran oranına sahip olan ekran, 60 Hz yenileme hızına sahiptir. Ekran gövde oranı ise %71.37’dir. Alt ve üst tarafında çerçeve olsa da genel olarak hoş bir görünüme sahip olan Alcatel 1 2021 16 GB, yedek bir telefon isteyen kişiler için de iyi bir seçenek haline gelir.
  • 5.0 inç ekran ölçülerine rağmen kompakt boyutlara sahip olan Alcatel 1 2021, tek elde rahat bir şekilde kullanılabilir. Telefonun eni 65.7 mm, boyu 137.6 mm ve kalınlığı 9.8 mm’dir. Ağırlığı ise 134 gram’dır. Hafif olması sayesinde cebinizde ya da çantanızda taşırken ağırlık yapmaz. Bununla beraber hem gövdesi hem de kapağı plastikten üretildiği için dayanıklı bir yapıya sahiptir. Telefonun ses açma ve kapama tuşları yan tarafında bulunur. Ses açma/kapama tuşlarının altında telefonu açıp kapatmanıza yardımcı olan tuş yer alır. Bütün tuşları cihazın sağ tarafında olduğu için Alcatel 1 2021 16 GB modeli soldan bakıldığında pürüzsüz bir görünüme sahiptir. Bütçenizi zorlamadan bir akıllı telefon satın almak istiyorsanız Alcatel 1 2021 modeline göz atabilir, aklınızdaki cihaza kısa sürede sahip olabilirsiniz.
  • Kutu İçeriği
  • Cihazın kutusunun içinde , kullanım kılavuzu, garanti belgesi ve Micro-USB şarj aleti bulunur. Böylece kulaklık haricinde ihtiyacınız olan bütün aksesuarlara ürünü satın alarak sahip olabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız