Arı Organik Naturel Sızma Zeytinyağlı Sade Grissini 125 Gr #30090152 | CarrefourSA
Marka: GRISSARI

Arı Organik Naturel Sızma Zeytinyağlı Sade Grissini 125 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Tek başına atıştırma amaçlı kullanılabildiği gibi çorba ve salataları lezzetlendirmek için de farklı bir alternatif oluşturan, uygun koşullarda saklandığı sürece uzun süre bayatlamayan Arı Organik Naturel Sızma Zeytinyağlı Sade Grissini CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA mağazalarından da temin edebilirsiniz.

Türkiye'de ilk grissini 1950 yılında Arı Grissini olarak üretilmiştir. O günden bu yana kaliteden taviz vermeden ürün portföyü arttırılarak üretime devam etmektedir. 2006 yılında yine Türkiye'de bir ilke imza atarak Naturel Sızma Yağlı Organik Grissini çeşitlerini üreten Arı tamamen organik malzeme ve ekşi maya ile yapılan bu ürünlerde katkı maddesi bulunmamaktadır. Organik ürünleri AB ve Tarım Köy İşleri Bakanlığınca yetkili kılınmış Control Union Certifications tarafından sertifikalandırılmıştır. Tamamen doğal olup, tarımsal üretim, depolama ve işlem aşamasında hiçbir katkı maddesi veya kimyasal madde kullanılmamıştır.

Türkiye’nin ilk bisküvi fabrikalarından olan ARI BİSKÜVİ fabrikası, Cemil AKAR tarafından 1950’li yıllarda kurulmuştur. Cemil Akar, Ülkemizin öncü sanayicilerindendir. ARI Bisküvi, çikolata , gofret , grissini çeşitleri o dönemin en beğenilen ürünleri olmuştur. Kurucumuz Cemil Akar aynı zamanda, Türk reklam sektörünün de canlanmasına öncülük etmiştir. Belli bir yaş grubu, radyolarda, sinemalarda yapılan reklamları hala hatırlar. Hatta Amerika'da çekilen Süperman filminde bile ''Daha İyisi Olamaz'' sloganı ile ARI Pötibör resmi, görenleri hayrete düşürmüş ve bu konu internet’ te büyük yankı uyandırmıştır.  


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız