Eti Form Light Limon Lifli Bisküvi 50 Gr #30099406 | CarrefourSA
Marka: ETİ FORM

Eti Form Light Limon Lifli Bisküvi 50 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
9,75 TL

adet
Eti Form Light Limon Lifli Bisküvi 50 g form tutmak isteyenlerin tercihi oluyor. Kalori değeri standart bisküvilerden %21 daha az olan atıştırmalık ürün, ara öğünler için ideal olarak işaret ediliyor. Lifli özelliği ile tok tutan lifli bisküvi, kahvaltıda peynirle yenebiliyor, gün içinde sade olarak tüketilebiliyor. Eti Form bisküvi, tatlı tariflerinin içinde de kendine yer bulabiliyor ve mus, cheesecake, mozaik pasta gibi tariflere alternatif bir tat katıyor. Limon aromalı hafif şekerli tadıyla beğeni toplayan bisküvi, lif kaynağı olması ile sağlık vadediyor. CarrefourSA Tatlı Bisküviler reyonlarında yer alan light bisküvi, yoğun iş saatlerinde, yemek yemekte zorlanılan sıcak yaz günlerinde, hafif atıştırmalıklar arasında en lezzetli seçimlerden biri oluyor. Limon lifli Eti Form, az kalori alarak tok kalabileceğinizin ispatı niteliğinde ve her yaştan tüketici tarafından sevilerek kullanılıyor. Siz de formunuzu korumak için diyet ürünlerden yardım alabilir, yaza fit girebilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Buğday Unu, Bitkisel Yağ (Palm, Ayçiçek, Pamuk, Kanola), Şeker, Tatlandırıcı (Sorbitol), Oligofruktoz, Kepek %5, Polidekstroz, İnvert Şeker Şurubu, Limon Lifi %0,6, Kabartıcılar (Amonyum Hidrojen Karbonat, Sodyum Hidrojen Karbonat), Doğal Portakal Aroma Vericisi.

Alerjen Bileşenler
Gluten içerir. Eser miktarda Süt Ürünü içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Süzme Ağırlık
50

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ETİ GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-26-K-000058

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 445
Enerji (kj) 1871
Yağ (g) 7
Doymuş Yağ(g) 3.5
Karbonhidrat (g) 70
Şekerler (g) 9.8
Lif(g) 5.2
Protein (g) 7.8
Tuz(g) 0.3
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız