Barbie Chelsea Peri Bebekleri #30166120 | CarrefourSA
Marka: BARBIE

Barbie Chelsea Peri Bebekleri

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Kız oyuncakları reyonunda bulunan Barbie Chelsea Peri Bebekleri, Şeker Krallığı'nın sihrini çocukların haya dünyasına taşır. Rengarenk kıyafetleri, göz alıcı aksesuarları ve peri kanatları ile hayal dünyasında eğlenceli bir oyunun aktörleri olacak bebekler, 3 yaş ve üstünceki çocukların oyunlarına uygundur.

Peri Bebeklerin Rengarenk Dünyasına Hoş Geldiniz

Düşler ülkesinin maceralarını canlandıracak bebek, Barbie Dreamtopia ailesinin bir üyesi. Pembe saçları ve elindeki cupcake süslü asa ile diğer bebeklerden ayrılan "the cupcake doll", mini eteği ve sevimli terlikleri ile rengarenk görünüm sunar. Toplam sekiz farklı karakterden oluşan serinin diğer üyelerini de toplayarak çocuklara koleksiyon hediye edebilirsiniz. 

Chelsea Peri Bebekleri Yeni Maceralara Hazır

Kız oyuncakları arasında yer alan Brb Peri Bebekleri, rengarenk aksesuar ve kıyafetleri ile dikkat çeker. Bebeklerin boyutuna ve tarzına özel tasarlanan diğer aksesuarları da zaman içinde alarak, çocuklara bebekleri için özel bir gardrop hazırlayabilirsiniz. Yeni aksesuar ve kıyafetlerle bebekleri yeni maceralara çıkarabilirsiniz. 10.2 x 17.8 x 3.8 cm boyutlarında olan oyuncak bebekler, yalnızca 40.8 gram ağırlığındadır. 
Birbirinden sevimli Brb peri oyuncak bebekleri CarrefourSA'dan hemen sipariş verebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız