Hot Wheels Kamyonlar #30002291 | CarrefourSA
Marka: HOTWHEELS

Hot Wheels Kamyonlar

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 2 adet
219,99 TL 101,99 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Hw Kamyonlar

Erkek çocuklarının dikkatini çok küçük yaşlardan itibaren çeken otomobiller ve diğer taşıtlar arasında kamyon ve tır benzeri araçlar özellikle Hot Wheels serisi ile birlikte çok daha büyük bir ilgi çekmeye başladı. Ebeveynlerin çocuklarının istediği oyuncakları bulma sürecini de zorlu hale getiren hw kamyonlar ilgi çekici görüntüsü sayesinde çocukların uzun süre boyunca severek oynadığı oyuncaklardan biri oluyor. Hot Wheels serisine ait kamyon oyuncaklarını CarrefourSA reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

CarrefourSA reyonlarının oyuncak ve eğlence kategorisi içinde erkek oyuncaklarının yer aldığı raflarda kolaylıkla bulunabilecek hw kamyonlar ürünü çocukların sağlığına zarar vermeyecek yapıdaki tasarımı ile uzun süre boyunca çocukların keyifle oynayabileceği oyuncaklardan biri olur. Hot Wheels markasının çizgilerini ve renklerini üzerinde taşıyan oyuncak çocuklara gerçekçi bir tır hissini verirken oyunlarını da çeşitlendirerek yaratıcılıklarını artırmalarını sağlar. Hot Wheels serisine ait araçlardan kendine koleksiyon yapan çocukların mutlaka oyuncakları arasında yer alması gereken ürün dayanıklılığı ve oyun oynama sırasında sunduğu eğlenceli yapısıyla keyifli şekilde vakit geçirmeyi de mümkün kılar. Hot Wheels hayranı çocuklar için özel olarak üretilen ürünü sepetinize ekleyip satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız