Meze Biber Dolma Kg #30007001 | CarrefourSA
Marka: MEZE

Meze Biber Dolma Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
457,90 TL

Biber Dolma Zeytinyağlı

Et - Şarküteri - Balık reyonu içerisinde mezeler reyonunda yer alan biber dolma zeytinyağlı, özellikle de pratik bir şekilde yemeğini hazırlamak ve açlığını bastırmak isteyenler için ideal bir yemek alternatifi oluyor. Taze ve lezzetli olan Sera biber dolması, annelerinizin yaptığı biber dolması tarifi ile yapılıyor ve tazeliği bozulmadan hemen konserve ediliyor. Ürün el değmeden hazırlanmakta olup, tüm hijyen şartları yerine getirilmektedir. Kalitesi ve profesyonelliği ile bilinen Sera bu konuda çoğu kişinin tercih ettiği markalardan biri olmuş durumda. Sizde bu pratik ve kolay hazırlanan yemekten mahrum olmak istemiyorsanız CarrefourSA reyonlarında bu ürünü rahatlıkla bulabilirsiniz.

Biber dolma zeytinyağlı için biberler taze biberlerden seçilmekte ve iç harcı da en lezzetli olan malzemelerden oluşmaktadır. Lezzeti ile bağımlılık yapacak ürünün kalori miktarı ürün üzerinde bulunmaktadır. Yapımı çok pratik olduğu için ısıtarak veya ısıtmadan tüketebilirsiniz. Zeytinyağlı ve sebzeli mezeler reyonu içerisinde bulunan ürüne kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz, tek tık ile ürünü sepetinize ekleyebilir dilediğiniz gibi ödemeyi bütçenize göre yapabilirsiniz. Kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneği mevcuttur.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız