Meze Kadın Budu Köfte #30095572 | CarrefourSA
Marka: MEZE

Meze Kadın Budu Köfte

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
679,90 TL

kg
KADIN BUDU KÖFTE

Her öğünde ayrı bir yemek hazırlamak bu görevi taşıyanların, özellikle de ev kadınlarının en büyük sorunu olmakta. Lezzetli bir yemek ile bütün ailenin keyifle, mutlu bir şekilde yiyebilecekleri bir öğünde sağlıklı ve güvenilir bir tercih olan KADIN BUDU KÖFTE her yaştan insanın, özellikle de çocukların severek yediği herkesçe beğenilen bir yemek seçeneği. Hazırlanışı vakit alan bir yemek olduğu için göz korkutan bir tercih olmasından dolayı, herkesçe bu kadar sevilen bu lezzetin pratik olarak pişirilebilmesi ve kolayca sofralara gelmesi için özel olarak hazırlanmış bir şekli.

Et - Şarküteri – Balık ürünlerinin bulunduğu CarrefourSA reyonlarında mezeler bölümünde bulunan etliler ürünleri arasında satışa sunulan KADIN BUDU KÖFTE yıllardır ülkemiz mutfağının bilindik lezzetini tıpkı evlerdeki ustaların hazırladığı özen ve dikkat ile hazırlayarak satışa sunuyor. Tüm aileyi mutlu edecek lezzetli bir öğün için mutfakta geçen yorucu saatlere gerek duymadan kolayca hazırlayabileceğiniz ve hızlı bir şekilde sevdiklerinize sunabileceğiniz bir seçenek. En steril ortamlarda büyük bir özveri ile hazırlanmış ve güvenilirlikle ambalajlanmış uygun fiyatları ile cazip bir ürün.

İçindekiler Bilgisi
Dana kıyma, pirinç, tatlı yemeklik sos (kırmızı tatlı biber,tuz, modifiye mısır nişastası,ayçiçek yağı, karabiber, kekik, asit düzenleyici (sitrik asit, askorbik asit), kıvam artırıcı (ksantangam),emülsifiye edici (soya lesitini), koru

Alerjen Bileşenler
Soya,gluten,yumurta içerir.İz miktarda içerir: Yer fıstığı, laktoz, ceviz, susam, hardal, kereviz, fındık, antep fıstığı.

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
0 °C/+4 °C derecede muhafaza ediniz. Güneş Işığına Maruz Bırakmayınız

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Gurumen Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi-Buca OSB mh . 2/22 sk No: 15 Begos 3.Bölge Buca/ İZMİR

İşletme Kayıt No
TR-35-K-053538

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 235
Enerji (kj) 982
Yağ (g) 14.2
Doymuş Yağ(g) 3.3
Karbonhidrat (g) 16.9
Protein (g) 9.8
Tuz(g) 2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız