Carrefour Granül Lavabo Açar 2*75 g #30042986 | CarrefourSA
Marka: CARREFOUR

Carrefour Granül Lavabo Açar 2*75 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Carrefour Granül Lavabo Açar 2*75 g

Gün içerisinde sıklıkla kullanılan lavabolar, çeşitli sebeplerle tıkanabilir. Böyle durumların üstesinden gelmek için CarrefourSA tarafından Lavabo ve Tesisat Bakım Ürünleri bölümünde sizlere sunulan Carrefour Granül Lavabo Açar 2*75 g kullanabilir; evinizdeki lavaboların su akış performanslarını artırabilirsiniz. Lavabolardaki tıkanmalar yüzünden taşma ya da kirli suyun lavabo içine birikmesi gibi olumsuzluklar da meydana gelebilir. Önüne geçmek için ise belirli periyotlarda ürünü kullanabilirsiniz. Böylelikle hem istenmeyen görüntülerle karşılaşmamış hem de lavabo borusu değişimi gibi meşakkatli ve masraflı işlemlerden kurtulmuş olursunuz.
Mutfakta yıkanan bulaşıkların bazılarında bulunan yoğun yağ ve yemek artıkları, bir süre sonra giderlerin alt kısmında bulunan dirsek yapılı boruların tıkanmasına sebep olabilir. Benzer bir durum, beylerin tıraş işlemleri sonrasında biriken kıl ve tıraş köpüğü nedeniyle banyo tesisatının tıkanması olarak da karşınıza çıkabilir. Böyle zamanlarda gider deliğine soğuk ya da sıcak su dökseniz de, pompa yardımıyla tıkalı sistemi açmaya çalışsanız da başarılı olamayabilirsiniz. Ürün, özel formüllü yapısı sayesinde boruda tıkanmaya sebep olan maddeleri suyla birlikte söküp alır.
Son derece etkili ve pratik kullanımlı ürünü denemek için hemen şimdi sepetinize ekleyebilir; kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız