Cif Power Shine Cleanboost Sprey Temizleyici Banyo İçin Temizleyici Ve Kireç Çözücü 750 Ml #30048946 | CarrefourSA
Marka: CIF

Cif Power Shine Cleanboost Sprey Temizleyici Banyo İçin Temizleyici Ve Kireç Çözücü 750 Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
89,90 TL 71,92 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

%100 Cif gücüne sahip banyo spreyiyle yüzey temizliğinde yeni bir sayfa açmaya hazır olun. Olay lekeleri kolay çıkaran Cif’ten olay bir banyo spreyi: Cif Sprey Power & Shine Banyo! Cleanboost Teknolojisi sayesinde kireç tortularını ve sabun lekelerini %100 söker. Gücünü %100 doğal aktiflerden alan Cif Sprey Power & Shine Banyo, en zorlu lekeleri bile kolayca çıkarır ve eşsiz parlaklık sağlar. Cif Sprey Power & Shine Banyo; su, pas ve kireç gibi lekeleri dertleriniz arasından silmeye geliyor.

Yeni Cleanboost Teknolojisi’ne sahip Cif Power & Shine Banyo Sprey, banyo yüzeylerinde biriken sabun ve kireç lekelerini kolayca %100 çözer. Cleanboost Teknolojisi ile hedefine derinlemesine nüfuz eden güçlü formülü, olay lekeleri kolay çıkarır. Fayans ve diğer banyo yüzeylerinizde kalıntı bırakmaz ve mükemmel parlaklık sağlar. Fayanslardan küvete, duşakabinden lavaboya kadar banyonuzdaki tüm yüzeylerde kusursuz temizlik ve göz alıcı parlaklık elde etmenize yardımcı olur.

    

Eşsiz gücüyle yüzey temizliğinde yardımcınız olan Cif, sürdürülebilir bir dünya için de çalışmayı sürdürüyor. Geri dönüştürülebilir şişelerinin yanı sıra Power & Shine Konsantreler ile de sürdürülebilir bir seçenek sunuyor. Cif Power & Shine Banyo Konsantre ile bitmiş Power & Shine Banyo şişenizi yeniden doldurun, %75 daha az plastik kullanmış olun, üstelik bildiğiniz Cif Power & Shine gücünden de ödün vermeyin. 
Ürün İçeriği:
<%5 Naniyonik 

•    Cleanboost Teknolojisi ile hedefine derinlemesine nüfuz ederek en zorlu kileri %100 çıkarır. 
•    Sabun lekeleri ve kireç tortularını kolayca çözer.
•    Keskin koku içermez.
•    Gücünü %100 doğal kaynaklı aktiflerden alır.
•    Kalıntı bırakmaz ve mükemmel parlaklık sağlar.
 
 
 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız