Elma Starking Organik #30098119 | CarrefourSA

Elma Starking Organik

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Organik starking elma hiç bir ilaç müdahalesi görmeden ve dalından tazece koparılıp CarrefourSA reyonlarındaki yerini almıştır. Oldukça sulu olan bu elma hoş kokusuyla da iştahları kabartıyor. CarrefourSA meyve&sebze reyonunda rahatlıkla bulabileceğiniz sarı kırmızı renk karışımına sahip organik elma starking hem lezzetli hem de yumuşak bir dokuya sahiptir.

Starking elma sağlık açısından da oldukça faydalıdır. Özellikle cildinize çok iyi gelir. Düzenli tüketildiğinde canlılık ve parlaklık verir. Antioksiden etkisiyle kış aylarında olası grip ve soğuk algınlığı hastalıklarına karşı koruyucu özelliktedir. CarrefourSA reyonlarındaki starking elma diyet ve spor yapanlar için de oldukça ideal bir meyvedir. Vücudu temizler, enerji verir ve açlığınızı giderir. Püre haline getirerek bebeklerinize de gönül rahatlığıyla yedirebileceğiniz oldukça sağlıklı bir meyvedir.

CarrefourSA reyonlarından alacağınız organik starking elmayı dilerseniz meyve olarak yiyebilir dilerseniz pastalarınızda kullanabilir dilerseniz de bitki çaylarınızda kullanabilirsiniz. Oldukça yarayışlı bir meyve olan starking elma ile siz de vücudunuzun ihtiyacı olan bir çok vitamini karşılayabilirsiniz. Organik starking elmayı CarrefourSA meyve&sebze reyonundan hemen satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız