Finike Gurme Portakal kg #30133921 | CarrefourSA

Finike Gurme Portakal kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
38,90 TL

CarrefourSA reyonlarında Narenciye - Portakal, Limon, Greyfurt bölümünde bulunan Portakal Finike Gurme hem lezzeti hem de tazeliği ile öne çıkıyor. Narenciyenin vatanı olan Finike'deki portakal bahçelerinden sofranıza gelen meyve turuncu rengi ve şekerli tadı ile dikkat çekiyor.

Sulu ve çekirdeksiz özelliğe sahip bir meyve olduğundan özellikle sabah kahvaltılarında sıklıkla portakal suyu olarak içilebiliyor. İçeriğinde bulunan C vitamini sayesinde günlük vitamin ihtiyacınızı karşılarken sağlığınızı korumanıza da yardımcı oluyor. Okul çağındaki çocukların beslenme çantasında en çok tercih edilen meyvelerin başında gelen portakal, çocuğunuzun gelişimine de katkı sağlıyor.

Sade olarak dilimlenerek yenebildiği gibi pek çok kek ve kurabiye tarifinde de tatlandırıcı olarak kullanılan meyvenin kabuğu marmelat ve reçel yapımında da değerlendirilebiliyor. Özellikle portakallı kek yapımında tercih edilen meyve lezzeti ile misafirlerinize harika sunumlar yapmanıza olanak sağlıyor. Meyve tabaklarında sıklıkla tercih edilen bir meyve olan portakal, her öğünde rahatlıkla yenebiliyor. Diyet menülerinde de tercih edilen meyve, formunu korumak isteyenlere tavsiye ediliyor. Ürünü denemek için hemen sepetinize ekleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız