Ernet Fırın Temizleyici 430 Ml #30015719 | CarrefourSA
Marka: ERNET

Ernet Fırın Temizleyici 430 Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Ernet Fırın Temizleyici 430 ml

Ev temizliğinde en çok zorlanılan alanların başında mutfaklar gelmekte mutfakta da en çok sorun yaratan yerler fırınlar olmaktadır. Yemek kalıntılarının çıkarılması güç lekeler haline geldiği bu yerlerde artık Ernet markasının kaliteli ürünleri ile kısa sürede çözüm üretmek mümkün oluyor. Temizlik ürünleri ile kalitesini ispatlamış olan Ernet Fırın Temizleyici 750 Ml ürünü ile fırın temizliğini en kolay hale getiriyor. Ernet Fırın Temizleyici ürünlerini CarrefourSA reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarının temizlik ürünleri arasında ev bakımı alanında mutfak ve banyo ürünleri içerisinde kolaylıkla bulabileceğiniz ernet fırın temizleyici 750 ml ürününü fırında karşılaştığınız her türlü lekede ve kirde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kurumuş ve yanmış yağ lekelerini bile zorlanmadan çıkarma olanağını sizlere kazandıracak olan ürün spreyli başlığı sayesinde de lekeler üzerinde kullanım sırasında kolaylık sağlamaktadır. İçerisindeki özel formülü sayesinde fırınların yüzeylerinde yağ çözücü özelliğini etkili bir şekilde gösterebilen ürün aynı zamanda banyoda da kullanılabilir. Banyoda bulunan armatürlerin parlatılmasını sağlamak için kullanılabilecek ürünü nemli bir beze batırarak kolaylıkla kullanabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız