Familia Havlu 8'li #30018353 | CarrefourSA
Marka: FAMILIA

Familia Havlu 8'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Familia 8'li Havlu

Familia 8'li Havlu, sevimli ambalajıyla CarrefourSA Kağıt Havlu bölümünde beğeninize sunuluyor. Temizliği kolaylaştıran özellikleriyle mutfak ve banyoların gözde ürünlerinden oluyor. Ürün, mutfaklarda yapılan sakarlıklar sonucu oluşan küçük karmaşaların üstesinden gelmek için tezgahların üzerinde baş köşeyi kapıyor. Rulo yapısıyla dik havluluk içine yerleştirip keyifle kullanabilir ve çok daha estetik bir görünüm kazandırabilirsiniz.
Dayanıklı ve emiş gücüne sahip yaprakları, ürünü mutfaklar kadar banyo ve tuvaletlerde de tercih sebebi yapıyor. Kalabalık ortamlarda hijyenik el kurulama imkanı da sağlıyor. Misafirler için sağlıklı ve ideal bir seçenek oluyor. Kedi ya da köpek gibi evcil hayvan besleyenler kadar çocuklu ailelerin de favori seçenekleri arasına giriyor. Özellikle tuvalet gibi hijyenin önem kazandığı ortamlarda elleri kurutmak için tercih ediliyor. Mutfakta sadece kazaları örtmekle kalmıyor; devamlı ıslanan elleri kurulamak için de sağlıklı bir havlu seçeneği de oluyor.
Sağladığı hijyenik bakım sayesinde cildiyle ilgili sağlık sorunu yaşayanların da tercihi oluyor. Özellikle bulaşıcı rahatsızlıklar söz konusu olduğunda iyi bir seçenek olarak rağbet görüyor. Sunduğu özelliklerle birçok alanda yardım sağlıyor.
Pratik kullanım imkanı veren ürünü denemek isterseniz, hemen sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 272558

"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız