Selpak Mendil Klasik 10'lu #30095486 | CarrefourSA
Marka: SELPAK

Selpak Mendil Klasik 10'lu

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
52,50 TL 36,75 TL

3,68 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
adet
Selpak Mendil Sade 10'lu
Zor zamanlarda yardıma koşan Selpak Mendil Sade 10'lu, Mendiller reyonunda hizmetinize sunuluyor. Hassas ciltler için üretilen ürün, çok katlı yumuşak yapısıyla en yoğun mendil kullanılan süreçlerde bile cildi tahriş etmiyor, kolaylıkla kullanılıyor. Pratik açma kapama metoduna sahip ambalajı ile tercih sebebi oluyor, çantalarda ceplerde yerini alıyor. Evde, okulda, işte, arabada her an el atında tutulabilmesinin getirdiği avantajla tercih ediliyor. Pamuk katkılı, 4 katlı yapısı ile sunduğu ultra yumuşaklık sebebiyle de ayrıca rağbet görüyor.
Gripal enfeksiyonlar kadar, alerjik dönemlerde de yardıma koşuyor. Kullan - at özelliğiyle, bulaşıcı rahatsızlıkların tedavi sürecinde tercih ediliyor. Hijyenik ürün, çocukların ceplerinde, yetişkinlerin çantalarında yerini alıyor. Yüksek emiş gücü ile cildi tahriş etmeden sıvıları emiyor. Dayanıklı olması sebebiyle de ıslandığında elde dağılmıyor, rahatça tutuluyor.

 10 mendil bulunduran ekonomik paket, aile boyu kullanım kolaylığı sağlıyor. Taşıdığı özellikleriyle farklı alanlarda kullanılabilen ürünü, sürekli yanınızda bulundurarak ani oluşan ihtiyaçların giderilmesinde, başkalarının da yardımına koşabilirsiniz.
 Siz de çantanızda bir Selpak Mendil bulundurmak istiyorsanız; ürünü sepete atarak, birkaç saniye içinde satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 2129
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız