Felix Sığır Etli 100 G Yavru Kedi Maması #30280296 | CarrefourSA
Marka: FELIX

Felix Sığır Etli 100 G Yavru Kedi Maması

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Felix Sığır Etli 100 G Yavru Kedi Maması

Yavru kedinizin daha aktif ve daha neşeli olmasını ister misiniz? Siz de Felix Sığır Etli Yavru Kedi Maması ile, yavru kedinize özel beslenme rutini oluşturabilirsiniz.

Kaliteli malzemeler ile hazırlanan ve 100 gramlık paketle satışa sunulan Felix Sığır Etli Yavru Kedi Maması, jöle içinde yumuşak sığır eti parçaları içeriyor. Felix Sığır Etli Yavru Kedi Mamasıı sadece karbonhidratlar ve proteinlerden oluşmuyor, aynı zamanda yavru kedinizin daha güçlü kemiklerinin ve daha parlak tüylerinin olması için vitamin - mineral kompleksleri de sunuyor. Felix Sığır Etli Yavru Kedi Maması tek kullanımlık alüminyum poşetler içinde üretiliyor. Bu sayede konserve mamanın tazeliğinin korunmasına destek oluyor.

Yavru kediniz Felix Sığır Etli Yavru Kedi Maması ile lezzetli sığır eti parçalarını her tattığında sağlıklı, dengeli ve besleyici bir yemeğin tadını çıkaracak!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız