Felix Konserve Somon Kedi Maması 400 Gr #30129448 | CarrefourSA
Marka: FELIX

Felix Konserve Somon Kedi Maması 400 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 442 adet
87,50 TL 65,63 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

Felix Somonlu ve Alabalıklı Konserve Kedi Maması 400 g

Hayvanların beslenmesi için profesyonel markalar tarafından özel olarak hazırlanan mamalar petshop reyonu içerisinde sizlere sunulmaktadır. Sevimli hayvanlarınızın her türlü ihtiyacına cevap verecek ürün çeşitliliğine sahip olan bu reyon içerisinde, alanında uzman olan markalar ürünlerini sizlere sunmaktadır. Bu ürünler arasında yer alan Felıx Somonlu Kedi Konserve kedi yaş mamaları arasında yerini almıştır. Kediniz daha önceden özellikle bu mamayı kullanmış ve çok sevmiş ise bu ürün kesinlikle onun damak tadına hitap etmektedir. İçerisinde somon balığının eşsiz proteinlerini ve lezzetini bulunduran bu konserve kedinizin vazgeçemeyeceği bir lezzeti sizlere sunmaktadır. Kediniz için özel olarak tasarlanan bu ürün Omega 6, Vitamin D ve Vitamin E, mineraller bakımından oldukça zengindir. Kediniz için sağlıklı bir öğün sunan bu ürünü CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Felıx Somonlu Kedi Konserve ürününü Petshop reyonu içerisinde, kedi yaş mamaları arasında bulabilirsiniz. Ürünü tek tık ile sepetinize ekleyebilir ve dilediğiniz ödeme yöntemini kullanarak alışverişinizi sonlandırabilirsiniz. Kapıda kredi kartı ve nakit ödeme seçeneklerimizi kullanabilirsiniz. Ürün aynı gün içerisinde adresinize teslim edilecektir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız